Θανατηφόρο τροχαίο στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου Πιερίας

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20/04/2018)

 

Τα ξημερώματα τής 20ής Απριλίου και στο 423ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον Ανισόπεδο Κόμβο Γρίτσας Λιτοχώρου, αυτοκίνητο μάρκας OPEL με οδηγό έναν 28χρονο, εξετράπη από την πορεία του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα την ανατροπή τού οχήματος σε πρανές τού ανισόπεδου κόμβου.

Φώτο διαδικτύου

Στο όχημα επέβαινε και ένας 27χρονος συνοδηγός όπου και τραυματίστηκε θανάσιμα από την πρόσκρουση ενώ τραυματισμένος ο 28χρονος οδηγός, και εγκλωβισμένος στο όχημα, τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ για βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου τόσο το ΕΚΑΒ όσο και τα αστυνομικά οχήματα που έσπευδαν στο σημείο, επί ώρες αδυνατούσαν να εντοπίσουν το όχημα για να απεγκλωβίσουν τους νεαρούς.

Όταν τελικά εντοπίστηκε το όχημα ο σταθμός τού ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία όπου και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Δίου–Ολύμπου διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Επισημαίνω ότι, η πολύωρη αργοπορία εντοπισμού τού οχήματος θα μπορούσε να στοιχίσει την ζωή και του οδηγού, ενώ με την κλήση στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 θα μπορούσε με το σήμα του κινητού τηλεφώνου να εντοπισθεί ο καλών σε λίγα μόλις λεπτά τής ώρας εάν καλούσε στον αριθμό 112. Γιατί δεν έγινε αυτό ή γιατί δεν ενημέρωσαν οι αστυνομικοί τον τραυματία οδηγό εφόσον είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, θα πρέπει να το απαντήσει η ίδια αστυνομική αρχή.

 

www.Pieria.tv

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο