ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ – ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΧΘΕΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(19-07-2019)

 

Δικαιώνομαι -δυστυχώς- με τα τόσα ρεπορτάζ μου [1, 2, 3,) για το περιβόητο νέο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης, δίπλα στα ΚΤΕΛ, ότι όλες οι εργασίες που έβλεπε εκεί ο πολίτης πρίν τις δημοτικές εκλογές, ήταν όντως προεκλογική εξαπάτηση των πολιτών από το δίδυμο Χιονίδη – Λεμονόπουλου.

Φώτο αρχείου

Στημένοι αμφότεροι μπροστά στο κουφάρι τού Πολιτιστικού κέντρου για φωτογράφιση, και κατ’ επέκτασιν δημοσίευση σε κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης, τού δήθεν έργου τού υποψήφιου -τότε- δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, έλαβε αρκετή δημοσιότητα η έναρξη εργασιών στον χώρο. Μετά τις εκλογές και την συντριπτική ήττα τού κυρίου Χιονίδη οι εργασίες ως δια μαγείας σταμάτησαν, ώς… είθισται!!! Αυτό διότι το έργο τούτο το είδαμε και πάλι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές τού 2014, όπου γευτήκαμε μια από τά ίδια εφόσον αυτή είναι (ήταν) η τακτική  τού Σάββα Χιονίδη, να εξαπατά τον ψηφοφόρο με δήθεν έργα και όχι μόνο!

Φώτο αρχείου

Φώτο αρχείου

Τί γίνεται όμως τώρα; Αρχίζουν επιτέλους οι εργασίες ή όχι;

Ναι, πληροφορίες μου λένε ότι σύντομα θα αρχίσει το έργο με το συνεργείο τής εταιρίας ΕΝΙΠΕΑΣ να κάνει την εμφάνιση του.

Το έργο χρηματοδοτείται πλέον με Εθνικά κονδύλια και όχι με Ευρωπαϊκά εφόσον την ευκαιρία εκείνη τής Ευρωπαϊκής χρηματοδότησης την έχασε ο τότε δήμαρχος Σάββας Χιονίδης και καλείται ο Δήμος να επιστρέψει το ποσό των 1.800.000 ευρώ.

Τώρα η πινακίδα αναγράφει Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμος Κατερίνης, που σημαίνει ότι ο Δήμος καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη.

Τρείς εταιρίες ανέλαβαν το έργο τούτο με τις δύο εκ των τριών να αποχωρούν για δικούς τους λόγους. Η εναπομείνασα εταιρία ΕΝΙΠΕΑΣ αναλαμβάνει τελικά την αποπεράτωση τού έργου με νέα σύμβαση που υπογράφηκε εχθές 18 Ιουλίου 2019. Αυτό έχει σημασία διότι η έναρξη τού έργου πρίν τις δημοτικές εκλογές ήταν για στάχτη στα μάτια τού ψηφοφόρου από τον κύριο Χιονίδη, διότι δίχως υπογραφή σύμβασης κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοιο έργο.

Η μακέτα τού έργου με την αποπεράτωση του.

Πέραν τής εξαπάτησης των ψηφοφόρων με το έργο φιάσκο – μαϊμού και κάποιων άλλων που χρίζουν εισαγγελική παρέμβαση, όπως η Ολυμπιάδα Κορινού, ο λαός τής Πιερίας επέλεξε να στείλει στην Βουλή ώς βουλευτή Πιερίας τον Σάββα Χιονίδη, για να συνεχίσει από εκεί τις… επιτυχίες του.

Συγχαρητήρια Πιεριείς για τις αποφάσεις σας!!!

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο