ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΤΗΝΑ; ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ… ΔΩΡΕΑΝ. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(07-09-2019)

 

Εξαφανίστηκαν εν μια νυκτί ζώα και πτηνά από το Πάρκο Κατερίνης;

Όλα σχεδόν τα ελάφια έκαναν… «φτερά» ενώ τά πετούμενα, περισσότερο οι παπαγάλοι, το… «έβαλαν στα πόδια». Αυτά που απόμειναν είναι τά μικρά ελαφάκια διότι -λένε- γεννήθηκαν στο Πάρκο και δεν έχει κανείς δικαίωμα να τά πάρει. Τα χώρισαν όμως από τις μάνες τους. Και τους παπαγάλους πήραν αφήνοντας μόνο τά μικρά γεννημένα στο Πάρκο.

Τί στο καλό συμβαίνει;

Και όμως, πληροφορίες μάς αφήνουν άναυδους, όταν μας λένε ότι τά ζώα και τά πτηνά δεν ήσαν δηλωμένα στον Δήμο και κατά συνέπεια όποιος ήθελε μπορούσε να τα πάρει από το Πάρκο.

Άνθρωποι τού Δήμου Κατερίνης, λένε «παρασκηνιακά», ότι, κάποιος που υποστηρίζει πως του ανήκουν, διότι δόθηκαν σ’ αυτόν (για ρουσφέτι;) και όχι στον Δήμο, πήρε ζώα και πτηνά για το αγρόκτημα του, εφόσον τά είχε δώσει στο Πάρκο ώς… «δανεικά»!!! Μήπως έτσι εξηγείται η εξαφάνιση τους;;;!!!

Παρεμπιπτόντως, μήπως ο τέως δήμαρχος και νυν βουλευτής Ν.Δ. Πιερίας Σάββας Χιονίδης (που ήταν τότε στην διαχείριση του) έχει να μας πεί κάτι επί τούτου;

Έχει παρασκήνιο η υπόθεση και ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε. Έτσι για να μην νομίζετε ότι ώς δημότες σας αγαπούν και σας χάρισαν ζωϊκό βασίλειο για την ανάπαυλα σας!!!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο