ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΝΑΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΙΤΗ ΠΑΪΣΙΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη.

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο τέθηκε ο θεμέλιος λίθος στον νέο Ναό που είναι αφιερωμένος στον… άγιο(!) Παΐσιο, από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο στο στρατόπεδο «Παπαβασιλοπούλου».

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο 3

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο 2

Ο Ιγνάτιος προέτρεψε τους πιστούς να προσεύχονται «καθημερινά στο νέο άγιο της Εκκλησίας μας, τον άγιο Παΐσιο τον αγιορείτη, ο οποίος καθημερινά επιτελεί θαύματα και αποτελεί στήριγμα για τον Ελληνικό λαό και για σύμπασα την Ορθόδοξη Οικουμένη».

Πάει λοιπόν ο Χριστός, κλείστηκε απ’ έξω, υπάρχει τώρα και ο Παΐσιος που κάθε ημέρα… θαυματουργεί!!!

Στις φωτογραφίες ο ναός του και το εσωτερικό του ναού.

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο 4

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο 5 - εσωτερικό ναού

Ένας ακόμη όμως θεμέλιος λίθος σέ άλλον υπό κατασκευή Ναό, αφιερωμένος και αυτός στον Παΐσιο, τέθηκε σήμερα 12 Ιουλίου 2016 στην περιοχή της Μακρακώμης από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο, όπου και τοποθέτησε αντίστοιχη πλάκα για την θεμελίωση του ναού.

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Φθιώτιδας Νικόλαο 1

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Φθιώτιδας Νικόλαο 2

Σε αυτούς τούς ναούς θα γίνονται λειτουργίες και θα επικαλούνται τον Παΐσιο (που τον ανακήρυξαν άγιο) και θα λιτανεύουν το σκήνωμά του όπου και σύντομα θα το «ανακαλύψουν» ώς «άθικτο»!

Θα ζητούν την μεσιτεία του και την συγχώρηση τους οι πιστοί καθώς και την μεσολάβηση του για μια θέση στον Παράδεισο. Αυτό δυστυχώς πρωταγωνιστεί στα θρησκευτικά καθεστώτα και στην πνευματική τύφλα από τους θρησκευτικούς Ταλιμπάν τής δύσμοιρης Ελλάδας.

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Φθιώτιδας Νικόλαο 3

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Φθιώτιδας Νικόλαο 4

Οι φωτογραφίες από το fonografos.net

Και επειδή εδώ διακυβεύεται το θρησκευτικό συναίσθημα (απ’ όποια πλευρά και να το ιδείς) επικαλούμαι την πηγή του Χριστιανισμού, την Αγία Γραφή και ιδιαίτερα την Καινή Διαθήκη, όπου και ζητώ αποδείξεις (πού να τις βρούνε!!!) όπου να αναγράφονται μέσα στον Λόγο του Θεού όλα αυτά τά θρησκευτικά τερτίπια. Εκτός εάν επικαλεστούν οι παπάδες την θρησκεία και το κατάπτυστο ρητό τους «Πίστευε και μη ερεύνα».

Να γιατί φαγώθηκε μάλλον η Ιερά Σύνοδος για την ΔΩΡΕΑΝ διανομή της Καινής Διαθήκης αυτές τις ημέρες σε πόλεις τής Βόρειας Ελλάδος από μια Χριστιανική ομάδα που την θεωρούν «αιρετική» ενώ θα έπρεπε να την βλέπουν ώς ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΗ για το έργο που επιτελούν.

Είπαμε όμως… «Πίστευε και μη ερεύνα»!!!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment