ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

Όταν έχει κάποιος την τόλμη (ή το θράσος) να ειρωνεύεται συναδέλφους δημοσιογράφους ώς μη συναδέλφους, τότε ασφαλώς θα πρέπει να αποδεικνύει ότι ο ίδιος (βλέπε η ίδια) θα πρέπει να είναι όντως δημοσιογράφος τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Δεν πέρασε πολύς καιρός όταν δημοσιογράφοι(;) της Κατερίνης μου επιτέθηκαν στον τοίχο τους στο Facebook με σχόλια ανήκουστα και απαράδεκτα, για τον λόγο ότι σε συνέντευξη τύπου με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, έκανα ερωτήσεις που δεν θα τολμούσαν να κάνουν οι ίδιοι τους, λόγω του ότι υπηρετούν το σύστημα και δεν έχουν καν την «τσίπα» να γράψουν την αλήθεια.

Διαβάστε τί ειπώθηκε τότε, δίχως να έχουν το θάρρος να αναφέρουν το όνομά μου.

facebook σχόλια εναντίον μου για την συνέντευξη τύπου - Copy

Δείτε την απάντησή μου στα σχόλιά τους ΕΔΩ.

Δυστυχώς όμως, η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας Ιωάννα Δερμίση, είναι μια από τις… «δημοσιογράφους» που ενέπαιζαν με τά σχόλια τους το άτομό μου, διότι βλέπετε είναι βαρύ γι’ αυτές να αποκαλούμαι συνάδελφος τους, επειδή μάλλον τους χαλώ την σούπα της παπαγαλίας τους. Αν είναι έτσι, τότε σίγουρα δεν είμαι συνάδελφός τους, διότι η ταπεινότητα μου αρέσκεται στο λειτούργημα του δημοσιογράφου και όχι στο επάγγελμα.

Πέραν του τί ειπώθηκε από τις «δημοσιογραφάρες», μία εξ’ αυτών τουλάχιστον δεν δίστασε να κλέψει πνευματική εργασία φίλου και συναδέλφου –σβήνοντας μάλιστα και το copyright της φωτογραφίας του- κάνοντας την δική της, δηλαδή της εφημερίδας της «ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ».

Δείτε το δημοσίευμα ώς έχει (βλέπε είχε) διότι πρίν λίγο το κατέβασαν μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία με την εφημερίδα για να διασταυρώσω την αιτία που έκαναν την κλοπή. Αντ’ αυτού όμως προτίμησαν να κατεβάσουν το άρθρο τους.

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - αρθρο

Η φωτογραφία όπου έσβησαν τελείως ερασιτεχνικά τα στοιχεία του φωτογράφου

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2

Η αυθεντική φωτογραφία όπως δημοσιεύτηκε από τον δημιουργό

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 1

Και τέλος, το δημοσίευμα κατέβηκε και δέν υπάρχει όταν θέλει κάποιος να μπεί στην εν λόγω διεύθυνση

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΛΟΠΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ -αποσυρση αρθρου

Και το άκρον άωτον της θρασύτητας ξέρετε ποιο είναι; Ο χώρος της εμποροπανήγυρης απέχει μόνο πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης και με ένα κινητό τηλέφωνο θα μπορούσαν να πάρουν φωτογραφίες, όμως προτίμησαν την εύκολη οδό και την… ανέξοδη.

Αυτή είναι η δημοσιογράφος λοιπόν που δεν της άρεσε η δική μου δημοσιογραφία ενώ -επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα– η πράξη της αυτή που γύρισε μπούμεραγκ, απέδειξε ποιος είναι πράγματι δημοσιογράφος και ποιος ασκεί αντικειμενική δημοσιογραφία. Το δικό μου άρθρο για τό ίδιο θέμα το βλέπετε ΕΔΩ και συγκρίνετε μόνοι σας.

Επίλογος: ΝΤΡΟΠΗ…! (πέραν του ότι μπορεί αν θέλει ο δημιουργός να κινηθεί δικαστικά, κάτι το οποίον όμως δέν το επιθυμεί μάλλον, ώς καλός συνάδελφος για ‘μένα και… “συνάδελφος”(!) για κάποιους άλλους).

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

BANNER Κατασκευές.Movie_Snapshot (3)

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο