ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΝΟΜΙΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ»

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 25.05.2017)

Το είπε και το έκανε ο παθολόγος και πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης.

Από εφέτος υποχρεωτικά θα πρέπει οι γιατροί του Νομού να παραλάβουν μια ατομική πινακίδα με την ένδειξη ΝΟΜΙΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ και να την αναρτήσουν στην είσοδο  του Ιατρείου τους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος, υπενθυμίζει στους ιατρούς: «ότι το μέτρο αυτό στοχεύει στην ενημέρωση των κατοίκων της Πιερίας καθώς και των επισκεπτών-τουριστών, ώστε να επιλέγουν αποκλειστικά τα πιστοποιημένα ιατρεία του Νομού μας προς αποφυγή αναζήτησης «θεραπευτών» που δεν κατέχουν πτυχίο ιατρικής ή τίτλο ειδικότητας αντίστοιχη των ιατρικών πράξεων που πραγματοποιούνται».

Επίσης, δίδεται η δυνατότητα στα Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου να εφοδιαστούν με την ειδική ατομική ιατρική ταυτότητα που εκδίδει ο Σύλλογός τους με την προσκόμιση σχετικής φωτογραφίας.

Ο ιατρός και πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πιερίας Ηρακλής Τσανικίδης, σε συνέντευξη που μου παραχώρησε πέρυσι τον Αύγουστο, μου ανέπτυξε τά σχέδια του Συλλόγου για την πινακίδα που θα υποχρεούνται οι ιατροί να έχουν σε εμφανές σημείο έξω από τά ιατρεία τους, και η απόφαση γίνεται πράξη πλέον αποδεικνύοντας μας ότι ο τωρινός πρόεδρος έχει την θέληση να πατάξει τυχόν κακώς κείμενα του κλάδου.

Ας δούμε την παραπάνω συνέντευξη που είναι απόσπασμα από ρεπορτάζ μου για τά καλοκαιρινά ιατρεία ευκαιρίας που κατακλύζουν τις παραλίες τους θερινούς μόνο μήνες.

ΙΑΤΡΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ (17).

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο