Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τις «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης». Άρχισαν οι εργασίες.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ξεκίνησε το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης»

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου:

«Στοχευμένες οι ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων, που θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές υποδομές της περιοχής και κατ΄επέκταση την ποιότητα ζωής των πολιτών»

Επίβλεψη των εξελισσόμενων παρεμβάσεων στις «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης», πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου, προχωρά στην αποπεράτωση αθλητικών εγκαταστάσεων σε χώρο, που βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 365α της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης, ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο «Χώρος Αθλητισμού».

Η τεχνική μελέτη του έργου, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, περιλαμβάνει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, 1 γήπεδο μπάσκετ, κτίριο αποδυτηρίων και κτίριο αναψυκτηρίου και έχει σκοπό τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας μετέβη στο σημείο των εργασιών με την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Έργων Δομών Περιβάλλοντος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και διαπίστωσε την εξέλιξη και την ποιότητα του έργου, που θα διασφαλίζει κατάλληλες αθλητικές υποδομές, αναβαθμίζοντας παράλληλα  την περιοχή.

 

Στις παρακάτω φωτογραφίες οι Αθλητικές εγκαταστάσεις σε εγκατάλειψη

Φώτο αρχείου από ρεπορτάζ τού Γιώργου Οικονομίδη

Δείτε το ρεπορτάζ τού Δεκεμβρίου 2015 ΕΔΩ


Μοιραστείτε το Άρθρο