ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΖΩΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ Pieria.tv

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(26/02/2019)

 

Άμεση ήταν η παρέμβαση τού Δήμου Κατερίνης στο ρεπορτάζ τής Pieria.tv και του Γιώργου Οικονομίδη για τά ψόφια ζώα που πετούσαν ασυνείδητοι κτηνοτρόφοι μέσα στο κανάλι τής Μεγάλης Γέφυρας, ανάμεσα στην Καλλιθέα και στον Κορινό Πιερίας.

Μηχανήματα τού Δήμου έσπευσαν στο σημείο όπου και διάνοιξαν το κανάλι κάτω από την γέφυρα απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα σκουπίδια καθώς τα ψόφια ζώα που κείτονταν εκεί πεταμένα.

Υπενθυμίζω ότι, το προ ολίγων ημερών ρεπορτάζ μου με την αποκρουστική θέα αλλά και βρώμα που υπήρχε στο κανάλι, όπου με τις βροχές και πλημμύρες το μολυσμένο νερό κατέληγε στην θάλασσα με λουόμενους, θορύβησε ώς έπρεπε τούς υπευθύνους τού Δήμου και μέσα σε 48 ώρες άμεσα δόθηκε η εντολή για την αποκατάσταση τού φαινομένου.

Παρατηρούμε όμως ότι κάποια μπάζα και σκουπίδια, όπως λάστιχα αυτοκινήτων, παρέμειναν εκεί ενώ τα περισσότερα θάφτηκαν, όπως θάφτηκαν και τά πτώματα των ζώων εκτός κάποια κουφάρια σε αποσύνθεση που δεν τα απομάκρυναν.

Η επιτυχία ενός ρεπορτάζ είναι η επίλυση τού προβλήματος που αναδεικνύει, και εν προκειμένω η επίλυση στο υγειονομικό αυτό πρόβλημα επήλθε με την ευαισθητοποίηση τού Δήμου.

Συνεχίζει η Pieria.tv να αναδεικνύει προβλήματα τού Δήμου με την ελπίδα επίλυσης όλων αυτών, διότι αναγνωρίζουμε ότι όλα τα αναδεικνυόμενα προβλήματα δεν είναι εις γνώσιν τού Δήμου και κατά συνέπεια ας θεωρούνται τά ρεπορτάζ μου ώς μια “συνεργασία με τον Δήμο” και κάθε άλλη υπηρεσία για το καλό τού Νομού, τής πόλης μας και των δημοτών, στων οποίων η Pieria.tv τίθεται στην υπηρεσία τους.

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Μάιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031