ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝ ΌΨΕΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

13-11-2019)

 

Σήμερα Τετάρτη 13/11/2019, παρά την μικρή ταλαιπωρία των οδηγών με κλειστούς από την Δημοτική Αστυνομία δρόμους, λόγω καθαρισμού φρεατίων, η ΔΕΥΑΚ με εντολή δημάρχου βγήκε με τους έμπειρους υπαλλήλους της και ξεβούλωνε τα επί σειρά ετών βουλωμένα φρεάτια, ενώ διάφοροι δημότες δήλωναν ότι χρόνια έχουν να δούνε καθαρισμό φρεατίων επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη.

Βγήκε τελικά το «θηρίο» τής ΔΕΥΑ Κατερίνης και καθαρίζει φρεάτια εφόσον τα περισσότερα είναι βουλωμένα από διάφορα σκουπίδια, με αποτέλεσμα με την παραμικρή βροχή να πλημμυρίζουν οι δρόμοι μη έχοντας τα νερά διέξοδο.

Το ζητούμενο όμως είναι εάν το «θηρίο» τής ΔΕΥΑΚ θα φτάσει και εκτός τού κέντρου τής πόλης εφόσον, περισσότερο στα προάστια, υπάρχουν εντελώς βουλωμένα φρεάτια ενώ η εντολή τού δημάρχου ήταν για καθαρισμό στα φρεάτια πέριξ τού Δημαρχείου.

Ενδεικτικά φωτογράφισα κάποια βουλωμένα φρεάτια σε διάφορα σημεία τής πόλης με ή χωρίς πεζοδρόμια, όπως αυτά τής οδού Ανδρομέδος στον Σταθμό, που στερείται πεζόδρομων με συνέπεια ο πεζός να διασχίζει τον δρόμο μαζί με τά αυτοκίνητα με κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο