Καθαρισμός αντιπλημμυρικής τάφρου από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας (χάρη στο ρεπορτάζ τής Pieria.tv)

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε καθαρισμό της αντιπλημμυρικής τάφρου, «Βύθισμα-Σμίξη», προχώρησαν συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού της τάφρου, εκατέρωθεν της γέφυρας, που συνδέει τις κοινότητες Καλλιθέας-Κορινού, απομακρύνοντας σκουπίδια, φερτά υλικά, βλάστηση, κλαδιά κ.ά., που είχαν μειώσει τη διατομή της κοίτης του καναλιού.

Η εν λόγω τάφρος καθαρίστηκε, προκειμένου να εξυπηρετείται η απρόσκοπτη ροή των υδάτων, συμβάλλοντας στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής. (τά έντονα τής Pieria.tv)

Ο καθαρισμός καναλιών και ρεμάτων, αποτελεί προτεραιότητα του προγραμματικού σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο σύνολο των κατασκευαστικών και διαχειριστικών παρεμβάσεων σε υποδομές, που διασφαλίζουν την ασφάλεια αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής.

Σημείωση τής Pieria.tv: Η εν λόγω τάφρος καθαρίστηκε λόγω τού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ τής pieria.tv και όχι τόσο για «να εξυπηρετείται η απρόσκοπτη ροή των υδάτων» όπως υποστηρίζει στο Δελτίο Τύπου η Αντιπεριφέρεια μας, εφόσον δίχως το ρεπορτάζ πού κίνησε τούς μηχανισμούς, ακόμα στην άθλια κατάσταση του θα βρισκόταν. Να έχετε το θάρρος στην Αντιπεριφέρεια να λέτε τα πράγματα με τ’ όνομα τους. Έχουμε και άλλα κανάλια και τάφρους που χρίζουν καθαρισμού τα οποία θα βγάλουμε εν καιρώ εφόσον όπως λέτε «Ο καθαρισμός καναλιών και ρεμάτων, αποτελεί προτεραιότητα του προγραμματικού σχεδιασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας»! Τελικά χαίρομαι για το θετικό αποτέλεσμα τού ρεπορτάζ μου καθώς και ότι πλησιάζουν οι εκλογές όπου μπορούν οι δημότες και κάτοικοι τού Νομού Πιερίας να δούνε επιτέλους κάποια έργα να γίνονται. Αυτό όμως δεν κολακεύει τούς αιρετούς -είτε της Αντιπεριφέρειας είτε τού Δήμου Κατερίνης- παρά μόνον τούς «ατιμάζει» εφόσον με «δωροδοκίες» (έργων) προσπαθούν να επανεκλεγούν.

Ας είναι…

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο