Καθαρισμός & αποψίλωση χόρτων στο παραλιακό μέτωπο, στην πόλη της Κατερίνης & σε Δημοτικές – Τοπικές Κοινότητες.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Καθημερινές και σε πλήρη εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, στην πόλη και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Ιδιαίτερη μέριμνα και φροντίδα στο παραλιακό μέτωπο ζήτησε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με δεδομένο, ότι, έχει ξεκινήσει η έλευση επισκεπτών για την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Προς την κατεύθυνση αυτή, με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, συνεχίζεται η καθαριότητα και η συντήρηση κοινόχρηστων χώρων πρασίνου στο παραλιακό μέτωπο, με έμφαση -τις ημέρες αυτές- στον οικισμό «Γρέβενη».

Παράλληλα, συνεργεία με την συνδρομή και του γεωργικού ελκυστήρα (καταστροφέα), εργάσθηκαν χθες στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου, στο ύψος του χώρου πρασίνου, όπου κάνουν αναστροφή τα λεωφορεία. Επίσης, στο χώρο μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Επιπλέον, καθαρίσθηκαν τα χόρτα και το πράσινο στην παράπλευρη οδό στην περιοχή του Πέλεκα (στο ύψος του παρεκκλησίου του Αγίου Νήφωνα), στο πάρκο των Ευαγγελικών, στο πάρκο της οδού Νικομηδείας, στα Ευαγγελικά, καθώς και στην παιδική χαρά πλησίον του ΟΑΕΔ Κατερίνης.

Τέλος, σήμερα Παρασκευή, τα συνεργεία επικέντρωσαν τις παρεμβάσεις τους σε κοινόχρηστους χώρους στη Δ.Κ. Κορινού, καθώς και στην Κατερίνη, στις οδούς: Αθανασίου Αστερίου, 19ης Μαΐου και στην πλατεία Μακεδονίας.

************************

Σημ. Γιώργου Οικονομίδη (Pieria.tv): Τα διάφορα ρεπορτάζ μου ειδικά για τον οικισμό Γρέβενη και την εγκατάλειψη από την αντιδημαρχία Πρασίνου από τότε που ο δήμαρχος τοποθέτησε στην θέση τού Ευάγγελου Κήπου ως νέο αντιδήμαρχο τον Κώστα Τσιουκάνη, ξένισαν και θορύβησαν τον Δήμο Κατερίνης, θεωρώντας τα ρεπορτάζ μου ως “επίθεση” στην αντιδημαρχία Πρασίνου. Ε’ όχι κύριοι, ο καλός δημοσιογράφος είναι πάντοτε απέναντι στην εξουσία (και ΔΕΝ χρηματίζεται) με σκοπό να γίνουν πράγματα υπέρ του λαού. Μετά τα ρεπορτάζ μου ξύπνησαν φαίνεται κάποιοι και δίνουν έμφαση πλέον ΚΑΙ στην Γρέβενη, στην οποίαν ανέδειξα την εγκατάλειψη με τόσα ρεπορτάζ μου. Ο λαός όμως λέει: “Κάλιο αργά παρά ποτέ” και κατά συνέπεια χαιρόμαστε για την έκβαση της κοπής των χόρτων στην Γρέβενη, έστω και με “πασαλείματα”. Παρακολουθώ όμως την πορεία τού Δήμου και κάθε Αρχής που υποστηρίζει με δελτία τύπου ότι κάνει έργα υπέρ των πολιτών και όπου υπάρχει έλλειψη ή παράλειψη, θα αναδεικνύεται δημόσια, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.


Μοιραστείτε το Άρθρο