ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(27-12-2019)

 

Δεν χρειάστηκε περαιτέρω καθυστέρηση από τον Δήμο Κατερίνης μετά το ρεπορτάζ τής Pieria.tv για τα σκουπίδια και τα μπάζα που πετούν οι δημότες και οι εργολάβοι στο Β’ Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου.

Με την κάμερα μου κατέγραψα την απαράδεκτη και αποκρουστική κατάσταση που επικρατούσε στο Κοιμητήριο, ενώ σήμερα, 27 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες μετά το ρεπορτάζ, συνεργείο τού Δήμου πήγε στον χώρο και απομάκρυνε τα σκουπίδια.

Αυτό που έκανε εντύπωση, ήταν η απουσία τού άμεσα υπεύθυνου τού Κοιμητηρίου, τού αντιδημάρχου Γιώργου Κυριακίδη που θα έπρεπε να ηγείται τού συνεργείου, και αντί αυτού είδαμε τον αντιδήμαρχο πρασίνου Ευάγγελο Κήπου να παίρνει την πρωτοβουλία τού καθαρισμού. Ο λόγος ήταν διότι με την συσσώρευση των μπάζων και σκουπιδιών στον συγκεκριμένο χώρο, αδυνατούσε ο κύριος Κήπου να στείλει συνεργείο να κλαδέψει τά παρακείμενα δέντρα, και με την ευκαιρία τού ρεπορτάζ ζήτησε συνεργείο καθαρισμού όπου και ώς επιβλέπων έφερε εις πέρας τις εργασίες απομάκρυνσης μπάζων και σκουπιδιών.

Αυτό που πληροφορήθηκα δυστυχώς, ήταν η αγωνία για το πού θα πετάξουν τά σκουπίδια αυτά εφόσον χώρος διαθέσιμος στον Δήμο δεν υπάρχει.

Μετά από επικοινωνία τού κυρίου Κήπου με αρμόδιους αποφασίστηκε το φορτηγό να αδειάσει τά σκουπίδια προσωρινά πίσω από το αμαξοστάσιο τού Δήμου Κατερίνης.

Σημειώνω ότι, από την νέα χρονιά τού 2020, σε λίγες δηλαδή ημέρες, η ευθύνη και των Κοιμητηρίων περνάει στον αντιδήμαρχο πρασίνου Ευάγγελο Κήπου απαλλάσσοντας τον μέχρι τώρα αντιδήμαρχο Γιώργο Κυριακίδη που δεν ανταποκρινόταν στα καθήκοντα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο