ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ PLAZA

ΚΑΚΙΣΤΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(29-08-2019)

 

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο τής Πιερίας και συγκεκριμένα στο σημείο κοντά στα Plaza μετά τον Κορινό προς Μακρύγιαλο.

Η καθίζηση τού οδοστρώματος έχει ώς αποτέλεσμα την ανισότητα τού δρόμου όπου μπορεί κάποιο όχημα και περισσότερο κάποιο δίκυκλο να εκτραπεί και να ανατραπεί σε περίπτωση που κτυπήσει στο καθιζόμενο σημείο.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα μας, το σκίσιμο τής ασφάλτου είναι αρκετά μεγάλο ενώ τρύπες ανοίχθηκαν στο οδόστρωμα όπου εγκυμονούν κίνδυνο για τους οδηγούς. Αιτία συν τοις άλλοις είναι και τά βαρέως τύπου οχήματα όπου για να γλυτώσουν τά διόδια διέρχονται από τον επαρχιακό δρόμο.

Πέραν τούτου όμως, υπάρχει άλλο ένα άκρως επικίνδυνο σημείο στο οδόστρωμα κοντά και απέναντι από την καθίζηση.

Είναι ένα εξόγκωμα τού δρόμου όπου, εάν δεν το προσέξουν οι αμέριμνοι οδηγοί, μπορούν κάλλιστα να εκτιναχθούν από την πορεία τους εάν αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα. Αρκετά αυτοκίνητα κτυπούν το σασί τους με δύναμη στο οδόστρωμα όπως βλέπουμε και τά σημάδια στον δρόμο, εφόσον αναπηδούν απότομα και κτυπούν και πάλι στο οδόστρωμα εξ’ αιτίας τού εξογκώματος τής ασφάλτου από κακοτεχνίες των μηχανικών.

Στο σημείο υπάρχει γέφυρα όπου από κάτω διέρχεται κανάλι ενώ όλο το οδόστρωμα είναι τρύπιο και από την τρύπα βλέπουμε τον πάτο τού καναλιού, όπως το συνέλαβε ο φακός μου. Όλο αυτό το επικίνδυνο σημείο τού οδοστρώματος τί προτίθεται να το κάνει η Αντιπεριφέρεια Πιερίας που έχει υπό την ευθύνη της το οδόστρωμα;

Επικοινώνησα με υπεύθυνο τής Αντιπεριφέρειας όπου μού δήλωσε ότι η υπηρεσία γνωρίζει το πρόβλημα αυτό και με βεβαίωσε ότι έως το τέλος τής επόμενης εβδομάδος θα αποκατασταθεί και θα αντικατασταθεί το μέρος εκείνο τού οδοστρώματος όπως και κάθε άλλο επικίνδυνο σημείο έως το Παλαιό Ελευθεροχώρι Πιερίας.

Έως τότε εφιστάται η προσοχή των οδηγών και ευχόμεθα να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Αυγ    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30