ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)

 

του Γιώργου Οικονομίδη / www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 18 Δεκεμβρίου 2016)


Με διόλου ίχνος ντροπής ο χοντρομαλ#*@ς παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Φάνης Λαμπρόπουλος, βγήκε από τα ρούχα του (ούτε αυτά δεν τον άντεξαν) και με το βρακί και έναν σκούφο στο χοντροκεφάλι του, γύρναγε τά γραφεία του ΑΝΤ1 και έλεγε τά κάλαντα κτυπώντας το τρίγωνο αντί να του το κτυπήσουν στο κεφάλι του.

Η ντροπή σε όλο της το μεγαλείο, και ο εμφανής χλευασμός του Χριστουγεννιάτικου πνεύματος (άσχετα που και αυτό δεν συνάδει με την Βιβλική θέση) και κατά συνέπεια, επειδή ούτε και οι μουσουλμάνοι θα τολμούσαν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να απολογηθεί το πράμα τούτο στην διοίκηση και στους τηλεθεατές και να πάρει πόδι οδεύοντας προς το σπίτι του και στην κρεβατοκάμαρά του, όπου μπορεί αν θέλει και το σώβρακο να βγάλει, εφόσον αυτή την σωματική του αηδία -που είναι σαν αυγό με πόδια- δεν θα υποχρεωνόμαστε να την αηδιάζουμε περισσότερο.

Εμετική η στάση αυτή του χοντρομαλ#*@, όσο εμετικός είναι ο ασπασμός και το χασκογέλασμα κάποιων συναδέλφων του, εφόσον άλλοι, προς τιμήν τους, απαξίωσαν το αηδιαστικό «αστείο» του χοντρομπαλοχοντρομαλ#*@.

%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο