Καμιά ανοχή στην βλακεία, την ασυνειδησία και την κουτοπονηριά…

 

 

Γράφει ο Γιώργος Φουστάνης

(09-05-2020)

 

 

 

Αφιερωμένο στον έξυπνο, ασυνείδητο και επικίνδυνο νεοέλληνα.

Μετά από 50 χρόνια περίπου, ευτυχώς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με πρωτοβουλία της κας Αντιπεριφερειάρχη, καθάρισε τα κανάλια του κάμπου του Δήμου Δίου Ολύμπου για αντιπλημμυρική προστασία. Ένας καθαρισμός που επιβάλλονταν να γίνει καθώς όλη αυτή η εύφορη πεδιάδα πλημμύριζε και μετατρέπονταν σε λίμνη, φυσικά καταστρέφοντας κάθε δενδρώδη κυρίως, αλλά και οποιαδήποτε καλλιέργεια.

Κι εκεί που όλοι μας χαρήκαμε γιατί επιτέλους δεν θα γινόταν βάλτος ξανά η πεδιάδα, βρέθηκαν οι έξυπνοι νεοέλληνες.

Αντί να βάλουν τσιμεντοσωλήνες στα κανάλια για να έχουν πρόσβαση στα χωράφια, μπάζωσαν μπροστά στα χωράφια τους το κανάλι, μόλις 2 μέρες μετά το άνοιγμα τους.

Επειδή η τυχόν μη λήψη μέτρων εναντίον των παραβατών για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, από τους αρμόδιους φορείς Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, Δήμο Δίου Ολύμπου και τοπικές Κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς, θα εκληφθεί ως αδυναμία των αρχών και θα δώσει τροφή και σε άλλους να κάνουν το ίδιο, περιμένουμε άμεση παρέμβαση για επίλυση του θέματος. Αν δεν συμμορφωθούν να παραπεμφθούν αρμοδίως.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε το πρόβλημα μέχρι την επίλυσή του.

Καμιά ανοχή στην βλακεία, την ασυνειδησία και την κουτοπονηριά

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31