ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 01/09/2017)

 

Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην δολοφονία (περί τούτης πρόκειται) ανθρώπων από ασυλλόγιστη κατάχρηση επικίνδυνων και αμφιβόλου αξίας και προέλευσης φυτοφαρμάκων, τα οποία καταλήγουν στο πιάτο μας με την κατανάλωση τροφών.

Η υπόθεση βλέπει το φώς τής δημοσιότητας τακτικά, όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και οι εισαγγελείς κωλυσιεργούν από το να προστατεύσουν τους καταναλωτές και τούς χρήστες φυτοφαρμάκων γεωργούς.

Εικόνα διαδικτύου

Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας μάς απέστειλε καταγγελία για την εισαγωγή στην Ελλάδα τέτοιων επικίνδυνων φυτοφαρμάκων, όπου και ακολουθεί:

Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος

“Στήν Ελλάδα εισάγονται παράνομα επικίνδυνα για την υγεία αγροχημικά και παρασιτοκτόνα που προκαλούν καρκίνου γενέσεις!

Καιρός είναι οι εισαγγελίες Πρωτοδικών, κυρίως στην Θεσσαλία και την Μακεδονία, να αρχίσουν έρευνα και να ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση.

Χιλιάδες θανάτων εξαιτίας παράνομων φυτοφαρμάκων με τοξικές ουσίες που εισάγονται στην χώρα μας από Κίνα Ιορδανία και Ινδία διοχετεύονται σε χώρες τής Ε.Ε.”

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829