ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 2ετή ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 03.02.2017)

«Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» λέει ο σοφός λαός μας, και δίκιο έχει.

Μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου κατά του εκδότη και διευθυντή των «Παραπολιτικών», ο εκδότης καταδικάστηκε από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας σε 2ετή φυλάκιση για το αδίκημα της εξύβρισης σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος των τριών ανηλίκων γιών του Υπουργού.

Η ποινή φυλάκισης των 23 μηνών επεβλήθη στον εκδότη με τριετή αναστολή, ενώ το Δικαστήριο αθώωσε τον διευθυντή σύνταξης Τζένο Παναγιώτη για το ίδιο αδίκημα.

Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης Διευθυντής στα “Παραπολιτικά”.

Μετά από την καταδίκη ο κ. Καμμένος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη και τους συνηγόρους μου διότι μετά από μια πολύωρη διαδικασία καταδίκασε τον κοινό συκοφάντη Κουρτάκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να λειτουργούν ως σαρανταπεντάρια στη ζωή του τόπου»!

Καταδίκη σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή είχε ο Γιάννης Κουρτάκης και το 2013, επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ – ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο