Κατακραυγή: Άνδρας των ΜΑΤ με μεταλλική επένδυση στα γάντια του έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Αλγεινά σχόλια και οργή έχει προκαλέσει η φωτογραφία αστυνομικού των ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Οικονομικών που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media όπου ο άνδρας φαίνεται να έχει μεταλλική επένδυση στην εξωτερική πλευρά των γαντιών του.

Άνδρας των ΜΑΤ με μεταλλική επένδυση στα γάντια του έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα το μέταλλο που είναι τοποθετημένο στα γάντια του αστυνομικού, ενώ γεννιούνται ερωτήματα για τους λόγους τους οποίους ο εν λόγω αστυνομικός έχει παραβεί τους κανόνες της υπηρεσίας του.

Με βάση τις προδιαγραφές της στολής κάτι τέτοιο δεν είναι επιτρεπτό, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «βράζουν» τις τελευταίες ώρες με αρνητικά σχόλια για το πως αντιμετώπισαν τα ΜΑΤ τις καθαρίστριες, αλλά και για τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια.

Χτύπησαν ξανά την φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.

Επιπλέον, δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, δέχθηκε επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κολάρο και χτυπήματα στα πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι η Τατιάνα Μπόλαρη είχε δεχθεί ξανά επίθεση από αστυνομικούς το 2011 όταν κάλυπτε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

πηγή: dete.gr

Σημείωση τής sporeas.tv: Εστιάζοντας στο μοχθηρό βλέμα του αστυνομικού, ας μή μας ξενίζει και η μεταλλική επένδυση στα γάντια του.

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31