ΠΑΓΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copyτου Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 01/08/2017)

 

Μα πόση αναισθησία πια διακατέχει κάποιους καταστηματάρχες;

Πέρασα από τον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης αντικρίζοντας αυτό το θέαμα με καταστηματάρχη να κάνει παράνομη κατάληψη του πεζόδρομου τοποθετώντας τον πάγκο του με τά «μπιχλιμπίδια» του ακριβώς στην μέση του πεζόδρομου αναγκάζοντας τους πεζούς να παρακάμπτουν.

Εύκολα παρατηρεί κάποιος την παρανομία αυτή με την Δημοτική Αστυνομία να είναι απούσα ή… «στραβοβλεπούσα» διότι δεν πιστεύω ότι δεν γνωρίζει τόσον καιρό την αναισθησία τού καταστηματάρχη και αρέσκεται μόνο στο να κόβει κλήσεις στάθμευσης στην Πλατεία τής πόλης.

Από κάτι τέτοιους καταστηματάρχες λοιπόν χαλάει ο ρυθμός τής καθημερινότητάς τής πόλης.

Πέραν τούτου, και επειδή “ουδέν νομιμότερον τού προσωρινού”, κατέγραψα και το τρέιλερ “καρούλι” που… “παλουκώθηκε” και αυτό στην μέση του πεζόδρομου δίδοντας κακή εικόνα που μάλλον θα την αντικρίζουμε για πολύ καιρό δεδομένου ότι και οι διαφημιστικές αφίσες που κόλλησαν επάνω μαρτυρούν την μακρόχρονη φιλοξενία στον πεζόδρομο.

Αυτή η θέα δέν σου αξίζει Κατερίνη μας…!

 

Υ.Γ.: Για την παραπάνω δημοσίευση με τον πάγκο στον πεζόδρομο, μου τηλεφώνησε σήμερα 3/8 ο καταστηματάρχης λέγοντας μου κάπως οργισμένος, ότι έχει άδεια από τον Δήμο να βάζει τον πάγκο του στον πεζόδρομο και πληρώνει γι’ αυτό 150 ευρώ τον χρόνο. Δέν το αμφιβάλλω (εφόσον έχει και τις αποδείξεις όπως μου είπε) αλλά απορώ πώς ο Δήμος επιτρέπει εμπόδια στον πεζόδρομο για τούς πεζούς χάριν οικονομικού οφέλους; Καταγράφω λοιπόν την ένστασή του και εφόσον πληρώνει τον Δήμο για την κατάληψη τού πεζοδρομίου (περί τούτης πρόκειται όταν προξενείται εμπόδιο στην ομαλή διάβαση τών πεζών), δέν έχει να φοβηθεί τίποτα.

www.Pieria.tv

 


Μοιραστείτε το Άρθρο