ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ (σάπιο) ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Διότι:… τ μωρ το κσμου ξελξατο θες να καταισχν τος σοφος, κα τ σθεν το κσμου ξελξατο θες να καταισχν τ σχυρ,” [Α’ Κορινθίους: α’ 27]

 
12 Ιουλίου 2012
του Γιώργου Οικονομίδη
 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ (σάπιο) ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 2

Η 12χρονη Καναδή Victoria Grant “φόρεσε τα γυαλιά” σε πολλούς σοφούς και “σωτήρες” της οικονομίας.

Η 12χρονη Καναδή Victoria Grant “φόρεσε τα γυαλιά” σε πολλούς σοφούς και “σωτήρες” της οικονομίας και με λόγια απλά και κατανοητά δίνει την εξήγηση στό πώς οι Τράπεζες και τό Τραπεζικό Σύστημα υποδουλώνουν τους λαούς και ληστεύουν τόν απλό οικογενειάρχη και όχι μόνο. Η ληστεία αυτή τών Τραπεζιτών (με τά εικονικά και ανύπαρκτα κεφάλαιά τους) πολλές φορές γίνεται σε συνεργασία με τις εκάστοτε κυβερνήσεις που ενώ δανείζονται χρήματα “φούσκες” μετά επιβαρύνουν τον φορολογούμενο με δυσβάστακτους φόρους για την -δήθεν- αποπληρωμή τού χρέους και πολλές φορές φτάνουν τόν φορολογούμενο στην αυτοκτονία, τόσο οι κυβερνήσεις όσο και οι Τράπεζες με τό σατανικό και παράνομο σύστημα τους.

Θα ακούσετε τό πώς μπορεί να γίνει αυτό, από τά χείλη του 12χρονου κοριτσιού, από ένα μικρό παιδί δηλαδή, διότι:

… τ μωρ το κσμου ξελξατο θες να καταισχν τος σοφος“,

δηλαδή, τά “ἁνόητα ανθρωπάκια” επέλεξε ο Θεός για να καταντροπιάσει τούς σοφούς αυτού τού κόσμου (τρομάρα στην… “σοφία” τους).

Δείτε τό βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους, όπου αναφέρεται στην Καναδική οικονομία αλλά τό σύστημα αυτό κυριαρχεί σε κάθε Τράπεζα ανά τόν κόσμο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να λείπει και από την Ελλάδα;

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ (σάπιο) ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 3Ας μή ξεχνάμε και τά 28 δις ευρώ που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έδωσε στους Τραπεζίτες για ενίσχυση, με κάποιους όρους όμως, οι οποίοι ποτέ δέν τηρήθηκαν και τά ΜΜΕ ποτέ δέν μιλούν γι’ αυτό. Τα ΜΜΕ που διοικούνται από τους Τραπεζίτες δηλαδή και από τό σάπιο και φαύλο πολιτικό σύστημα.

ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ (σάπιο) ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 4Επίσης, δείτε την τοποθέτηση της μικρής Καναδής Victoria Grant σε μιά διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στόν Dan Dicks από την Press For Truth Tv (στα Αγγλικά).

Ο Dan έδωσε τό ερωτηματολόγιο στην μικρή και αυτή σε λίγο διάστημα είχε έτοιμη την απάντηση της όπου την ακούτε αμέσως παρακάτω.

Να είστε σίγουροι, ότι, τό παιδί αυτό σε λίγο καιρό θα “εξαφανιστεί” από την δημοσιότητα, διότι μάθαμε να είμαστε ακροατές επιλήσμονες, και δέν θα θυμόμαστε πλέον τα λόγια αυτά για την απατηλή εφαρμογή του Τραπεζικού Συστήματος και τών τραπεζιτών στην κατ’ ανάγκην δοσοληψία μας μαζί τους. Για τό λόγο αυτόν δημοσιεύουμε τό παρόν μας άρθρο, ούτως ώστε να σας υπενθυμίζουμε συνεχώς αυτό που ίσως εύκολα ξεχνάτε.

Αντίσταση τώρα, και “πόλεμο” στό διεφθαρμένο αυτό σύστημα πιέζοντας τις κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τόν νόμο της ηθικής διότι τόν δικό τους -”νόμιμο”- νόμο τόν εφαρμόζουν ήδη υπέρ… τών τραπεζιτών και των μαγαζιών τους…!!!

Γ.


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment