Καταπέλτης ο Γερμανός Dr. Rath Berlin για Μέρκελ και ΣαμαροΒενιζέλο [2012]

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Ομολογώ ότι, στο άκουσμα και μόνο της Γερμανικής γλώσσας μου προκαλούσε αηδία και οργή, και αυτό διότι στο μυαλό μου είχα τους Ναζί και την Μέρκελ. Καμιά διαφορά στην προφορά της γλώσσας από αυτούς τους δυό σύν του Σόϊμπλε. Ακούγοντας όμως τα αληθινά Γερμανικά, όπως την γλυκύτητα των λόγων τής αληθείας από τον πρωταγωνιστή τού βίντεο, άρχισα να λατρεύω αυτή την γλώσσα.

Στο προκείμενο λοιπόν…

Ο Γερμανός Dr. Rath Berlin

Ο Γερμανός Dr. Rath Berlin, σε μιά ομιλία του σε πολυπληθές ακροατήριο, λίγα μόνο μέτρα από την έδρα τής Γερμανίδας Καγκελαρίου Αγγέλας Μέρκελ, εξιστόρησε με απλό λόγο τον σκοτεινό ρόλο των μεγάλων καρτέλ μέσω της Μέρκελ και των σύν αυτής. Εύλογο είναι να υποθέσουμε ότι και οι δικοί μας Σαμαράς, Βενιζέλος, Γεωργιάδης, Βορίδης και Σία, παίζουν (έπαιζαν διότι ξεκουμπίστηκαν) βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες τών Ελλήνων, με την απώλεια Εθνικής κυριαρχίας, καθώς και με τα γεννόσημα φάρμακα που πλασάρουν στους Έλληνες όπου και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους.

Ο Dr. Rath Berlin αναλύει γιατί είναι συμφέρουσα η επιστροφή της Ελλάδας (και κάθε χώρας μέλους) στο Εθνικό μας νόμισμα. Άσχετα τις "δημοσιογραφικές" μπούρδες που μας πλασάρουν οι δημοσιογράφοι, περί της δήθεν καταστροφής μας με την επιστροφή στην δραχμή, θα δείτε ότι μιά τέτοια επιστροφή αποκαθιστά την αξιοπρέπειά μας και μας εξασφαλίζει την Εθνική μας Κυριαρχία.

Τα παπαγαλάκια της Μέρκελ στην Ελλάδα δέν θέλουν κάτι τέτοιο, διότι είναι ενάντιο στα συμφέροντα των καρτέλ που φοβούνται την οργή των λαών και την αφύπνισή τους, διότι εάν αφυπνιστούν οι λαοί, "μαύρο φίδι που τους έφαγε". Τους καρτελιστές εννοείται.

Απολαύστε τις αλήθειες από τον Dr. Rath Berlin.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο