ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(12/07/2018)

 

Τέλος στα σενάρια «κατεβαίνει δεν κατεβαίνει» ο Κώστας Κουκοδήμος υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Κατερίνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες τής Pieria.tv ο βουλευτής τής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος διεκδικώντας τον Δήμο Κατερίνης.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης τής υποψηφιότητας του Κώστα Κουκοδήμου ορίστηκε η 21η Σεπτεμβρίου 2018, ακριβώς στα 11 χρόνια ως βουλευτής, και θα γίνει σε ανοικτή συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας τής Κατερίνης, όπως μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο βουλευτής πρίν από λίγο σε τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Οι πληροφορίες μου λένε, ότι, ο Κώστας Κουκοδήμος έχει εδώ και 3 μήνες έτοιμο επιτελείο πλέον των 100 ατόμων, ενώ για το 50% τού συνδυασμού θα κάνει άνοιγμα σε όλες τις παρατάξεις και σ’ όλα τα κόμματα με έναν υπερκομματικό συνδυασμό. Θα προτιμήσει δε, στον συνδυασμό του, να συμπεριλάβει πολλούς νέους και νέες αποκλείοντας το «παλαιούμενον και γηράσκον που είναι πλησίον αφανισμού».

Ο βασικός στόχος τού κυρίου Κουκοδήμου, είναι να μην πλαισιώσουν τον συνδυασμό του άτομα που μπλέχτηκαν ή ακούστηκε ότι εμπλέκονται σε αδιαφάνειες κατά την διάρκεια τής θητείας τους στον Δήμο με συνέπεια καθαρά και έντιμα στελέχη να πλαισιώσουν τον νέο συνδυασμό.

 

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο