ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙ… ΞΥΛΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(08-10-2019)

 

Εντάξει, στέλνει ο Δήμος Κατερίνης Δελτίο Τύπου πως κατεβάζει τις παράνομες πινακίδες και αφίσες, όπου δυστυχώς συμπεριλαμβάνονται στις παράνομες αφίσες και αυτές που είναι χορηγός ο ίδιος ο Δήμος Κατερίνης (σχήμα οξύμωρο), και με την σειρά μας οι δημοσιογράφοι δημοσιεύουμε τά επιτεύγματα τού Δήμου!

Έρχονται όμως οι ίδιοι πολίτες να καταγγείλουν με αποδεικτικό φωτογραφικό υλικό ότι δεν κατεβάζει ο Δήμος ότι παράνομο κρέμεται επί… ξύλου!

Αρκετές αφίσες εξακολουθούν να φιγουράρουν στις κολόνες και περισσότερο αυτές που διαφημίζουν την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας με χορηγό και τον Δήμο Κατερίνης, άσχετα που η Έκθεση αυτή έλαβε τέλος εδώ και ημέρες.

Εκτός της αφίσας στην κολόνα, δέν θα σχολιάσω προς το παρόν την στάθμευση επάνω στο πλακόστρωτο…!!!

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Σε επικοινωνία μου με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη, μού δήλωσε ότι κάποιες αφίσες παραμένουν για τον λόγο ότι μετά την αρχή απομάκρυνσης τών πινακίδων άρχισε η βροχή -όπως γνωρίζουμε όλοι στην Πιερία- και εφόσον η καθαίρεση γίνεται από τους υπαλλήλους με σκάλα, τούς απαγορεύτηκε να συνεχίσουν, για την προστασία των υπαλλήλων από το να γλιστρήσουν και να τραυματιστούν. Εξάλλου, η απομάκρυνση υπό βροχή θα ήταν επίσης αρνητικό.

Πέραν τούτου, συνεχίζεται η απομάκρυνση των παράνομων αφισών και πινακίδων ενώ για κάποια διαφημιστικά «stands» που τοποθετούνται στα πεζοδρόμια όπου σύμφωνα με τον Νόμο είναι παράνομα επιτρέποντας μόνο σε Φαρμακεία να τοποθετούν τέτοια διαφημιστικά «stands», ο κύριος Κυριακίδης κατηγορηματικά μου δήλωσε πως: «ότι είναι παράνομο θα φύγει, τελεία και παύλα»!

Σε ερώτηση μου τί θα απογίνουν οι τόσοι επαγγελματίες αφισοκολλητές εφόσον θεωρούνται παράνομες οι αφισοκολλήσεις, ο Γιώργος Κυριακίδης μού είπε ότι πρότεινε την δημιουργία ειδικών σημείων με φωταγωγημένα «stand» (φωτιζόμενα «καλούπια» με τζάμι μπροστά) όπου θα τοποθετούνται τα διαφημιστικά, κάτι που πρότεινε στην παλαιά δημοτική αρχή τού Σάββα Χιονίδη και κάποιος επαγγελματίας να τοποθετήσει με δικά του έξοδα, και δεν έγινε αποδεκτό από τους τέως δήμαρχο και αντιδήμαρχο, Χιονίδη και Λεμονόπουλο αντίστοιχα!!!

Τέλος, εφόσον η βροχή σταμάτησε πλέον, θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η απομάκρυνση όλων των παράνομων πινακίδων για να δεί επιτέλους η πόλη μας ένα ανθρώπινο και καθαρό περιβάλλον.

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο