ΚΑΤΕΡΙΝΗ και ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (28-04-2020)

 

Σταδιακά τείνει να εξαλειφθεί το φαινόμενο «ερήμωση» στην πόλη μας, εξ’ αιτίας της δήθεν πανδημίας που μας επέβαλλε η κυβέρνηση ελέω Τσιόδρα και Χαρδαλιά.

Τόσον καιρό βλέπαμε άδειους δρόμους και περισσότερο την «φλέβα» τής πόλης, τον πεζόδρομο τής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σήμερα 28/04 ο φακός μου απαθανάτισε την -δειλά-δειλά- έξοδο των κατοίκων ενώ προσμένουμε περισσότερους τις επόμενες ημέρες που θα βγούνε πλέον από τα κατ’ οίκον «κελιά» που μας έβαλε το αμφιλεγόμενο δίδυμο Τσιόδρας – Χαρδαλιάς!

Ο Τσιόδρας που με πλύση εγκεφάλου μας προετοιμάζει για ένα εμβόλιο κατά τού Κορωναϊού, είναι αυτός που πρωτοστάτησε τότε με τον Υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο, στην απάτη των εμβολίων για τον Η1Ν1 όπου κατάφερε τον υπουργό να παραγγείλει περί τα 18 εκατομμύρια εμβόλια για να εμβολιαστούν… 11 εκατομμύρια κάτοικοι(!!), πλεόνασμα εμβολίων δηλαδή και μάλιστα από την αμαρτωλή NOVARTIS (τί σχέση έχει ο Τσιόδρας με την NOVARTIS;) και τελικά κατέληξαν τα εμβόλια στον κάλαθο των αχρήστων εφόσον έληξε η ημερομηνία χρήσης τους, ζημιώνοντας τον Ελληνικό λαό με περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ. Ο Αβραμόπουλος προήχθη σε ευρωβουλευτής και ο Τσιόδρας συντονιστής του Υπουργείου Υγείας!!!

Ο Τσιόδρας δεξιά, ο τότε υπουργός υγείας Αβραμόπουλος στην μέση και ο σημερινός υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. (Φώτο του 2009)

Αυτός ο Τσιόδρας πρωτοστατεί και πάλι για εμβολιασμό όλων των Ελλήνων (το γνωρίζει καλά το παιχνίδι) γι’ αυτό και με απάτη βάπτισαν τον ιό ώς πανδημία και μας έκλεισαν στα σπίτια μας. Επόμενο είναι ότι δεν υπάρχουν εισαγγελείς στην χώρα μας και αν υπάρχουν είναι πιθανόν υποχείρια κάποιων.

Έτσι λοιπόν, ευκαιρίας δοθείσης, έκανα και την αναφορά μου στον γιατρό αυτόν που λέει πως είναι επιστήμονας όπου το μόνο που κάνει είναι να διαβάζει τα δελτία τύπου και τίποτα άλλο. Έχετε ιδεί κάποιον άλλον που να διαβάζει μόνο δελτία τύπου και να τον έκαναν «άγιο» τα βοθροκάναλα πλέκοντας το εγκώμιο του; Σκοπίμως εννοείται, για να περάσουν στην κοινή γνώμη σαν “σωτήρα” τον… Σωτήρη!

Ναι, η Κατερίνη σιγά-σιγά επιστρέφει στην κανονικότητα της, μέχρι νεωτέρας, εφόσον μας προετοιμάζουν και για δεύτερο κύμα «πανδημίας» από τον Σεπτέμβριο!!! Εάν υπακούσει τελικά ο Έλληνας και δεν τους γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του, ή…!

Έλληνες είμαστε, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο