ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΟΜΟΡΦΗ, ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ανακοίνωση:

*****************************

Για 30 ημέρες [έως 8 Ιουλίου], η γνωστή τακτική λογοκρισίας και στέρηση της ελευθερίας λόγου από το δικτατορικό Face-bοοk, μου στέρησε την δυνατότητα να αναρτώ δημοσιεύματα μου ή να σχολιάζω και κατά συνέπεια δέν θα μπορώ να κοινοποιώ ούτε τα ρεπορτάζ μου στην σελίδα μου στο ΦΒ.

Μπορείτε όμως εάν θέλετε να το κάνετε εσείς με κοινοποίηση των ρεπορτάζ μου στις σελίδες σας και στους φίλους σας.

Το Face-bοοk προβάλλει ώς παραβίαση όρων τους και αναρτήσεις μου τις οποίες μετά το μπλοκάρισμα τους τις επανέφεραν λέγοντας ότι “λυπούνται για το λάθος τους” και κατά συνέπεια μόνο στοχοποίηση τού λογαριασμού μου εικάζω, δέν εξηγείται αλλιώς. Εκτός εάν πρόκειται περί ηλιθίων.

Η Χούντα τού Face-bοοk με έχει κουράσει τελικά. Στρέφομαι περισσότερο πλέον στην σελίδα μου στο Twitter. Βρείτε μας ΕΔΩ https://twitter.com/PIERIA_tv και κάνετε εγγραφή για να μπορείτε να βλέπετε νέες αναρτήσεις μου και να σχολιάζετε.

*****************************

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-06-2020)

 

Επειδή “μιά εικόνα χίλιες λέξεις” αφήνω τις εικόνες να “μιλήσουν” για την αντιδημαρχία Πρασίνου και τον νέο αντιδήμαρχο που τοποθέτησε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Εάν αυτή η εικόνα (σε λίγα μόνο σημεία της πόλης) κολακεύει τον Δήμο και τον νέο αντιδήμαρχο Πρασίνου, τότε επαφίεται στους δημότες κατά πόσο θα δεχτούν μια τέτοια κατάσταση.

Φωτογράφιση Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Σκοπός της δημοσίευσης να “ιδρώσουμε το αυτί” τού δημάρχου και να δώσει εντολή στον αντιδήμαρχο του να “χτενίσει” αυτό το αίσχος!

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο