ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

05-11-2019)

 

Ο Όμιλος ΟΤΕ διαθέτει πάνω από 13.000 καμπίνες συνδεδεμένες με οπτικές ίνες Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Μετά το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, προχωράει εντατικά στην τοποθέτηση οπτικών ινών σε όλη την Ελλάδα με γραμμές πέραν των 43.000 χιλιομέτρων.

Η επένδυση αγγίζει το κόστος των 3.5 δις ευρώ με το δίκτυο COSMOTE να είναι το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα αναβαθμίζοντας επιπλέον 3.000 νέες καμπίνες σε όλη την χώρα.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2020 δίδοντας πρόσβαση σε περίπου 3 εκατ. νοικοκυριά κι επιχειρήσεις, σε 650 πόλεις, κωμοπόλεις και οικισμούς από όλη την Ελλάδα με το δίκτυο COSMOTE να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες Internet μέσω οπτικών ινών που αντιστοιχεί σε πάνω από το 60% των συνδέσεων της χώρας.

Έτσι και στην Κατερίνη βλέπουμε «οργασμό» εργασιών από διάφορα συνεργεία που συνεργάζονται με τον ΟΤΕ για την αποπεράτωση τοποθέτησης οπτικής ίνας μετά από το “θηρίο” τροχός που περνά και χαράζει τους δρόμους.

Αναπόφευκτα δημιουργούνται κάποια οδικά προβλήματα αλλά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις όποιες ταλαιπωρίες οδηγών και πεζών με τις υψηλές ταχύτητες για τους χρήστες τού διαδικτύου.

Στο φωτορεπορτάζ τού Γιώργου Οικονομίδη βλέπουμε διάφορα σημεία τής Κατερίνης όπου τα συνεργεία εργάζονται σε διάφορα πόστα ενώ ελεγκτής μετράει το βάθος τού σκαψίματος εάν ανταποκρίνεται στο πλάνο που κατατέθηκε στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Με λίγη υπομονή και η Κατερίνη θα έχει ταχύτητες που… «σφυρίζουν»!!!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο