ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΜΕ ΕΓΚΑΛΕΊ ΓΙΑ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ» ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Όντως υπάρχουν και τέτοιοι!!!

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

15-11-2019)

 

Στο χθεσινό μου δημοσίευμα για την επίθεση λαθρομετανάστη σε γυναίκα στην Κατερίνη, μια νεαρή συμπολίτισσα μας μου έστειλε επώνυμα το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα, όπου και με εγκαλεί για… «επιθετική, ρατσιστική και μισαλλόδοξη γραφή» (όπως η ίδια θεωρεί) και μου ζητά να μην «προάγω την βία»!!! Μου αναφέρει δε (ώς… αντιστάθμισμα) και κάποια περιστατικά «κυρίων» (μή λαθρομεταναστών) όπου παρενόχλησαν σεξουαλικά πρό… ετών μικρά κοριτσάκια.

Δηλαδή, επειδή υπάρχουν παλαιόθεν «κύριοι» που παρενοχλούν σεξουαλικά το αντίθετο φύλλο, τότε δεν θα πρέπει να κάνουμε αναφορά σε νέα κρούσματα και μάλιστα από λαθρομετανάστες που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας και αντί να είναι ευγνώμονες για την χώρα που τους φιλοξενεί και τους πληρώνει, θέλουν να μας Π#Δ#ΞΟΥΝ κιόλας! Αυτό μας λέτε κυρία Παπαδημητρίου;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ:

Κύριε Οικονομίδη,

είμαι κι εγώ μια νεαρή κοπέλα απ΄την Κατερίνη που στα 8 της ένας συμπολίτης της βρέθηκε στη γειτονιά να “παίζει” με το όργανό του μπροστά στα παιδάκια, στα 11 ένας κύριος έστηνε καρτέρι έξω από το 4ο δημοτικό κι έπιανε κουβέντα στα κοριτσάκια και έπειτα από κει και πέρα ήταν πολύ προσεκτική γιατί παρόλο που ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ δεν υπήρχαν “μαύροι” και λαθρομετανάστες, η εγκληματικότητα κι η ανωμαλία πάντα υπήρχαν.

Δεν ξέρω αν είστε δημοσιογράφος, είναι βέβαιο πως όχι, αλλά θα ήταν καλό να μην προάγετε τη βία μέσω της επιθετικής , ρατσιστικής και μισαλλόδοξης γραφής σας και κυρίως να μην βάζετε μαζικά ταμπέλες στους μετανάστες, έστω λαθραίους και μη.

Υ.Γ. Παρόλο που θαυμάζετε τόσο το έθνος και την ιστορία του, μάλλον η ορθογραφία δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Το σωστό είναι “επί το έργον”.

Με επώνυμη μη εκτίμηση

Παπαδημητρίου Κατερίνα.

 

Αγαπητή, να είστε ευγνώμων που δεν ήσασταν εσείς στην θέση αυτής τής γυναίκας που έζησε την φρίκη του παρ’ ολίγον βιασμού και κατ’ επέκτασιν τής πιθανής δολοφονίας της από άνθρωπο(!) που δεν γνωρίζουμε τί κουβαλάει μέσα του από την πατρίδα του που εγκατέλειψε ως να είναι καταπιεστική γι’ αυτόν, και ήλθε παράνομα στην ελεύθερη (τρόπος του λέγειν) Ελλάδα και θέλει να μας… π#δ#ξει κιόλας!

Όσον αφορά την άποψη σας πως δεν είμαι δημοσιογράφος (άσχετα που δεν σας αφορά και ούτε θα σας δώσω λογαριασμό), επειδή δεν διαβάσατε μάλλον το βιογραφικό μου παρά μόνο ότι σας συμφέρει, σας λέω πως είμαι δημοσιογράφος, τακτικό μέλος τής Ένωσης Συντακτών Βορείου Ελλάδος, μέλος τού Δ.Σ. τής Ένωσης και αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της. Αυτά για την ταυτότητα μου.

Τέλος, ευχαριστώ για την επισήμανση τού «λάθους» μου στην έκφραση μου «επί τω έργω» και όχι «επί το έργον» όπως πιστεύετε πως είναι το σωστό, άσχετα που δεν αναφέρθηκε αυτό στο επίμαχο ρεπορτάζ μου αλλά σίγουρα το είδατε στην Ιστοσελίδα μου ή στο προφίλ μου στο FB, και θέλετε να με μειώσετε ώς δήθεν… “ανωρθώγραφω”. Σας δηλώνω πως μου αρέσει να με διορθώνουν διότι αγαπώ την επί πλέον μάθηση για να γίνομαι καλύτερος και σοφότερος. Η σύνταξη όμως «επί τω έργω», είναι επίσης σωστή διότι στον Θησαυρό της Ελληνικής Γλώσσας (TLG) δείχνει την ύπαρξη και την συχνή χρήση της. Πώς να το γνωρίζετε άλλωστε εφόσον δηλώνετε «νεαρή κοπέλα». Ας μη ρίχνουμε λοιπόν μομφή σε άλλους όταν το «παίζουμε» πολύξεροι!!!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και μήν αντιγράφετε, έστω και με “πηγή”.

Διάφορες Κατηγορίες Άρθρων