ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (07-03-2022).

 

Δεν πέρασε πολύς καιρός από το ρεπορτάζ που έκανα για την περιβόητη τρύπα του δρόμου στο ύψος του κοιμητηρίου Αγίας Αικατερίνης. Μια τρύπα που δέσποζε εκεί στον δρόμο για μήνες δίχως να ιδρώνει κανενός το αυτί.

Μετά το ρεπορτάζ μου όμως θορυβήθηκε η αρμόδια αρχή του Δήμου και έκλεισε την τρύπα.

Όμως…

Μια νέα τρύπα κοντά στην προηγούμενη «έσκασε μύτη» και μάλιστα μεγαλύτερη. Αυτό σημαίνει ότι οι δρόμοι της Κατερίνης καταστρέφονται με τις ανούσιες «παρεμβάσεις» τόσο της ΔΕΥΑΚ όσο και της COSMOTE με τις οπτικές ίνες που θέλουν να περάσουν και καταστρέφουν τους δρόμους εφόσον η άσφαλτος που κλείνουν τις λωρίδες που άνοιξαν, δεν αντέχει στον χρόνο και στις συνθήκες και διαλύεται.

Σε όποιον δρόμο και να βρεθεί ο πολίτης παρατηρεί αυτό το έκτρωμα ενώ τα αυτοκίνητα χοροπηδούν από τις κακοτεχνίες των ανευθυνο-υπεύθυνων.

Βγάζω λοιπόν το ρεπορτάζ και αυτής της τρύπας δρόμου (που είναι μια από τις εκατοντάδες –αν όχι χιλιάδες- στην πόλη μας) ευελπιστώντας σύντομα να κλείσει ο Δήμος Κατερίνης και αυτή την τρύπα έως ότου αναδείξουμε την … επόμενη.

Κατερίνη, καταστράφηκες από την ανοησία των αρχών του τόπου που επιτρέπουν τέτοιου είδους οδικά εκτρώματα. Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή εκτός εάν ξηλώσουν όλους τους δρόμους για να φτιάξουν νέους. Όσο όμως υπάρχουν «ΔΕΥΑΚηδες» και «COSMOTEδες» πάλι το χάλι αυτό θα βλέπουμε!!!

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο