ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (06-07-2020).

 

Πέραν των άλλων κατεστραμμένων σημείων σε οδοστρώματα της Κατερίνης, σήμερα δημοσιεύω άλλο ένα κομμάτι δρόμου όπου αποδείχθηκε -και αυτό- ότι οι κακοτεχνίες από το Τεχνικό Τμήμα τού Δήμου Κατερίνης συνεχίζονται!!!

Επί της οδού Γ’ Πάροδος Πριάμου στον Σταθμό, παρά τα μπαλώματα που τοποθετούνται στο οδόστρωμα και μοιάζουν σαν «τραυματία με τσιρότα», μέρος του δρόμου καταστράφηκε με την άσφαλτο να ξεβράζει τα «σωθικά» της από την διέλευση βαρέων οχημάτων, ήτοι του Δήμου πιθανόν, όπως είναι τα απορριμματοφόρα για παράδειγμα, αποδεικνύοντας ότι τα κονδύλια που δαπανώνται για ασφαλτόστρωση δέν ανταποκρίνονται σε πραγματικές εργασίες.

Το φωτορεπορτάζ δείχνει την εκτρωματική κατάσταση που υπάρχει στον δρόμο αυτό, όπου είναι και δρόμος πολυσύχναστος λόγω του Δημοτικού Γυμναστηρίου που βρίσκεται εκεί με συνέπεια τα οχήματα αλλά και οι ποδηλάτες, κυρίως νέοι που περνούν από εκεί για να πάνε στο Γυμναστήριο, να κινδυνεύουν.

Για πολλούς μήνες υπάρχει αυτό το χάλι ενώ είναι ο Δήμος ενήμερος εφόσον περνούν από εκεί και Δημοτικά οχήματα όπου βλέπουν ιδίοις όμμασι την απαράδεκτη κατάσταση. Επόμενο είναι ότι, εάν τυχόν δεν γνωρίζει ο Δήμος, τότε μετά από το ρεπορτάζ θα πρέπει να επιληφθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της αποκατάστασης των χαλασμάτων, όπως θα πρέπει επιτέλους να αποκαταστήσει και τα χαλάσματα τού δρόμου στην Γρέβενη όπου με δύο ρεπορτάζ μου (1 και 2) ανέδειξα το πρόβλημα.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31