ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΡΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (06-07-2020).

 

Πέραν των άλλων κατεστραμμένων σημείων σε οδοστρώματα της Κατερίνης, σήμερα δημοσιεύω άλλο ένα κομμάτι δρόμου όπου αποδείχθηκε -και αυτό- ότι οι κακοτεχνίες από το Τεχνικό Τμήμα τού Δήμου Κατερίνης συνεχίζονται!!!

Επί της οδού Γ’ Πάροδος Πριάμου στον Σταθμό, παρά τα μπαλώματα που τοποθετούνται στο οδόστρωμα και μοιάζουν σαν «τραυματία με τσιρότα», μέρος του δρόμου καταστράφηκε με την άσφαλτο να ξεβράζει τα «σωθικά» της από την διέλευση βαρέων οχημάτων, ήτοι του Δήμου πιθανόν, όπως είναι τα απορριμματοφόρα για παράδειγμα, αποδεικνύοντας ότι τα κονδύλια που δαπανώνται για ασφαλτόστρωση δέν ανταποκρίνονται σε πραγματικές εργασίες.

Το φωτορεπορτάζ δείχνει την εκτρωματική κατάσταση που υπάρχει στον δρόμο αυτό, όπου είναι και δρόμος πολυσύχναστος λόγω του Δημοτικού Γυμναστηρίου που βρίσκεται εκεί με συνέπεια τα οχήματα αλλά και οι ποδηλάτες, κυρίως νέοι που περνούν από εκεί για να πάνε στο Γυμναστήριο, να κινδυνεύουν.

Για πολλούς μήνες υπάρχει αυτό το χάλι ενώ είναι ο Δήμος ενήμερος εφόσον περνούν από εκεί και Δημοτικά οχήματα όπου βλέπουν ιδίοις όμμασι την απαράδεκτη κατάσταση. Επόμενο είναι ότι, εάν τυχόν δεν γνωρίζει ο Δήμος, τότε μετά από το ρεπορτάζ θα πρέπει να επιληφθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της αποκατάστασης των χαλασμάτων, όπως θα πρέπει επιτέλους να αποκαταστήσει και τα χαλάσματα τού δρόμου στην Γρέβενη όπου με δύο ρεπορτάζ μου (1 και 2) ανέδειξα το πρόβλημα.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο