ΚΕΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ «ΜΠΑΧΑΛΟ»!!!

Μοιραστείτε το Άρθρο

Γιώργος Οικονομίδης Pieria.tv - Copy (2)του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(Πρώτη δημοσίευση 10.02.2017)

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για να καταλάβεις τον τίτλο του άρθρου, αρκεί να επισκεφθείς το ίδιο το ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών) της Κατερίνης που βρίσκεται στο κτήριο του Δημαρχείου.

Παλαιότερα πήγαινε ο πολίτης να εξυπηρετηθεί και ο συνωστισμός ήταν απαράδεκτος. Ο καθένας προσπαθούσε να πάρει την σειρά του άλλου στα… «μουλωχτά». Οι υπεύθυνοι όμως που έχουν(;) μυαλό, σκέφτηκαν το αυτονόητο!!! Να βάλλουν το «μαραφέτι» αυτό που βγάζει νουμεράκια, δηλαδή αριθμούς προτεραιότητας. Και το έκαναν!

Πέραν όμως που δεν γίνεται αντιληπτό από τους πολίτες (λόγω συνωστισμού) το κόκκινο «μαραφέτι» για αριθμό προτεραιότητας, παρατηρήσαμε εάν δουλεύει ή όχι το μυαλό των υπευθύνων που σκέφθηκαν το…«μαραφέτι»!

Εξηγούμαι…

Κάθε «μαραφέτι» σε κάθε υπηρεσία ή τράπεζα ή και σούπερ μάρκετ ακόμα, συνοδεύεται και από την φωτεινή ένδειξη του αριθμού προτεραιότητας και με το ανάλογο κουδούνισμα για να προετοιμάσει τον πολίτη-πελάτη. Στο ΚΕΠ Κατερίνης, όχι μόνο δεν υπάρχει τέτοια ένδειξη, αλλά ούτε ακούς από τις υπαλλήλους τον αριθμό που θα εξυπηρετήσει τον επόμενο. Αυτό που ακούς είναι: «Ποιος έχει σειρά»; ή «να περάσει ο επόμενος», κ.λ.π. Σε περίπτωση που διαμαρτυρηθείς για την αταξία αυτή, ρωτά η μιά υπάλληλος την άλλη ποιόν αριθμό εξυπηρετεί για να μπορεί να καλέσει τον επόμενο. Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή!!!

Μα πώς θα γνωρίζουν οι πολίτες ποιος έχει σειρά από την στιγμή που εξακολουθεί να υφίσταται το ΑΠΟΛΥΤΟ «ΜΠΑΧΑΛΟ»;

Παρατήρησα την αγανάκτηση των πολιτών και την αγωνία να ρωτούν ο ένας τον άλλον τί αριθμό έχουν για να πάρουν και την κατάλληλη σειρά.

Πότε επιτέλους θα εκπολιτιστείτε κύριοι του Δήμου Κατερίνης, και υπάλληλοι του ΚΕΠ, για να πράξετε τά δέοντα για τα οποία και πληρώνεστε; Πότε θα δώσετε την πρέπουσα αξία στον δημότη τον οποίον τον απαξιοίτε και τον περιπαίζετε;

Επιτέλους, ή κάνετε την δουλειά σας ή πάρετε πόδι!

Ευρωπαίοι είστε, ή μάλλον νομίζετε ότι είστε…!

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο