ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ, ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ GIANLUCA BUANANNO

Μοιραστείτε το Άρθρο

του Γιώργου Οικονομίδη.

Το “μαύρο πρόβατο” ευρωβουλευτής της Λέγκα του Βορρά και δήμαρχος της πόλης της Borgosesia, Gianluca Buonanno, ενοχλούσε με την στάση του το ύποπτο κατεστημένο των Βρυξελλών.

Ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno δέν δίστασε ενώπιον της Ευρωβουλής να καταντροπιάσει τον ακριβοπληρωμένο Έλληνα επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος αντί να δίνει βάση στις συσκέψεις για το μεταναστευτικό, αυτός έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο σάν παιδάκι. Στο βίντεο βλέπουμε τον δυναμικό Ευρωβουλευτή να τά ρίχνει στον Αβραμόπουλο και να τον κάνει σκουπίδι.

hqdefault-3

Τέτοιες δυναμικές φωνές η μαφία του κατεστημένου δέν τις ανέχεται, ή μάλλον τις φοβάται διότι αντιτίθενται στά σατανικά τους σχέδια για την υποδούλωση των λαών με το πρόσχημα το λαθρομεταναστευτικό.

Σήμερα δυστυχώς, ο φιλέλληνας Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα όταν τρείς ύποπτοι του έκλεισαν τον δρόμο με αυτοκίνητο προκαλώντας το δυστύχημα με αποτέλεσμα και η σύζυγος του Gianluca, που ήταν συνοδηγός, να τραυματιστεί σοβαρά.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ GIANLUCA BUANANNO

Επειδή κάποτε θα πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο, καιρός να ιδούμε τα πράγματα από την σωστή τους πλευρά όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό.

Όπως επεσήμανε και ο Gianluca μόνο το 5% των ανθρώπων αυτών είναι πράγματι πρόσφυγες.

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ GIANLUCA BUANANNO 2

Όλοι οι άλλοι έρχονται για να τους ταΐζουμε δωρεάν και να εξυπηρετήσουν τα καταστροφικά σχέδια των εγκληματικών αφεντικών τους.

Είτε το θέλετε είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάποτε εσείς οι υποστηρικτές («αλληλέγγυοι» βαπτίζεστε) των λαθραίων θα πληρώσετε σάν τους δοσίλογους των Ναζί, να το θυμάστε αυτό!

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας,

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment