Κλειστά από αύριο τα ΚΑΠΗ των Δήμων τής Πιερίας για 4 εβδομάδες λόγω Κορωνοϊού.

 

Ακύρωση για 4 εβδομάδες των συνεδριακών εκδηλώσεων:

Δήμος Κατερίνης.

Την αναστολή λειτουργίας των ΚΑΠΗ ευθύνης του και την ακύρωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Πνευματικό Κέντρο (συνεδριακή αίθουσα & αίθουσα Α’ ορόφου) για 4 εβδομάδες ανακοινώνει ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για την προστασία του γενικού πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων από τον κορωνοϊό.

Τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο Δευτέρα και θα επανεξεταστούν πριν λήξει η περίοδος ισχύος τους, με βάσει και τις νεότερες οδηγίες – ανακοινώσεις του αρμόδιου υπουργείου.

 

Δήμος Πύδνας Κολινδρού.

Κλειστά θα παραμείνουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού για 4 εβδομάδες.

Σε εφαρμογή προληπτικών μέτρων που αποφασίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό του Κορονοϊού, όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου Πύδνας-Κολινδρού θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 και επί τέσσερις (4) εβδομάδες.

 

Δήμος Δίου-Ολύμπου.

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου πραγματοποίησε απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, για την αποφυγή μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα, πλήρως εναρμονισμένος με τα μέτρα που εξήγγειλε το Υπουργείο Υγείας σήμερα, Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, αναστέλλει για 4 εβδομάδες τη λειτουργία όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου.

Επίσης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι σχολικές εκδρομές αναστέλλονται για τις επόμενες 2 εβδομάδες και οι αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών για το ίδιο  διάστημα.

Τα μέτρα έχουν ως στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας και ισχύουν από αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Αφίσες με σχετικές οδηγίες αναρτήθηκαν σε όλα τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια.

 

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930