ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΟ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

 

Το Γ.Ν. Κατερίνης οφείλει να ενημερώσει του πολίτες ότι προέκυψε σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, πρόβλημα λειτουργίας του Μαιευτικού – Γυναικολογικού τμήματος, μετά την αιφνίδια παραίτηση και των άλλων δύο Επικουρικών ιατρών του τμήματος.

Υπενθυμίζουμε ότι στο τμήμα υπηρετούν δύο ειδικοί μόνιμοι ιατροί, δύο ειδικευόμενοι, και υπηρετούσαν και τρείς Επικουρικοί ιατροί. Μετά από αυτόφωρη διαδικασία, ασκήθηκε ποινική δίωξη και σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον καταδίκη, που οδήγησε σε παραίτηση ενός Επικουρικού ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου με προηγούμενα έγγραφα της – και δη στις αρχές του τρέχοντος έτους – είχε ζητήσει την κάλυψη των κενών θέσεων του εν λόγω τμήματος με μόνιμο προσωπικό.

Ήδη έχει ζητηθεί, από την 3η Υ.ΠΕ. Μακεδονίας, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για μετακίνηση ιατρού ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας στο Γ.Ν. Κατερίνης από τους φορείς ευθύνης της και θα ζητηθεί εντός της ημέρας να αναπληρωθούν τα κενά από τις παραιτήσεις των Επικουρικών ιατρών από τον Ηλεκτρονικό Κατάλογο Επικουρικών Ιατρών που τηρεί.

 

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031