«ΚΛΕΜΜΕΝΟ» ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ 960 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(09-12-2019)

 

Δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της νέας διοίκησης τού Δήμου Κατερίνης να αλλάξει το επί σειρά ετών σταθερό λογότυπο τού Δήμου με ένα νέο που το μόνο που δείχνει είναι μια αποκρουστική και ακαταλαβίστικη ασυναρτησία.

Το νέο λογότυπο τού Δήμου Κατερίνης κόστισε 960 ευρώ στους δημότες, και όμως, είναι «κλεμμένο» και μιά φθηνή απομίμηση τού λογότυπου τής Μητρόπολης Κίτρους.

Δέν το πρόσεξε αυτό ο Δήμος Κατερίνης; Εκτός εάν κάτι ετοιμάζουν μεταξύ τους Δήμος και Μητρόπολη.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Πέραν τούτου, μετά από αρνητικά, χλευαστικά και οργισμένα σχόλια των δημοτών στην θέα τού νέου λογότυπου, ο Δήμος αναδιπλώθηκε και επανέφερε τον παλαιό λογότυπο κρατώντας όμως και τον νέο αποτελώντας παγκόσμια πρωτοτυπία σε δημόσια υπηρεσία με δύο διαφορετικά λογότυπα αντικρουόμενα το ένα με το άλλο.

Εάν σε κάποιους υπάρχει «τρικυμία εν κρανίω» δεν το γνωρίζουμε, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι κάποιοι βάλθηκαν να πετάξουν τά χρήματα των φορολογουμένων δημοτών στον κάλαθο των αχρήστων, εφόσον ένα τέτοιο λογότυπο μόνο άχρηστο μπορεί να είναι και υπερτιμημένο.

Ο σχεδιαστής τού λογότυπου θα δώσει εξηγήσεις στον Δήμο γιατί άραγε ομοιάζει με το λογότυπο τής Μητρόπολης; Τί πληρώθηκε τελικά; την ιδέα του ή την σχεδίαση τής αντιγραφής;

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο