«ΚΟΒΟΥΝ» ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (15-04-2020)

 

Παράνομες χαρακτηρίστηκαν οι εργασίες τού Δήμου Κατερίνης στην παιδική χαρά τής πλατείας Μακεδονίας, όπου με την παρέμβαση τής αστυνομίας σταμάτησαν το έργο τους οι εργάτες και αποχώρησαν.

Συγκεκριμένα, μέρος τής παιδικής χαράς αποκόπτεται για να στρωθεί με κυβόλιθους που θα εξυπηρετούν τραπεζοκαθίσματα παρακείμενων καφετεριών ή ταχυφαγείου. Συνεργείο τού Δήμου άρχισε τις εργασίες εν μέσω Μεγάλης εβδομάδας και περισσότερο σε καιρό καραντίνας και εγκλεισμού των πολιτών στα σπίτια τους λόγω Κορωναϊού, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Δήμο Κατερίνης να προβεί σε τέτοιες εργασίες δίχως πιθανόν την σχετική πολεοδομική άδεια γι’ αυτό και καταγγελίες πολιτών έφεραν την αστυνομία στον χώρο για να διακόψει το εγχείρημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για σμίκρυνση τής παιδικής χαράς για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων πάρθηκε από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη ενώ εκτελείται τώρα.

Στον χώρο βρήκα και έναν συμπολίτη μας ο οποίος μίλησε στην κάμερα ώς αυτόπτης μάρτυς.

Στην συνέχεια επιχείρησα να επικοινωνήσω με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, για την δική του τοποθέτηση, δίχως αυτό να καταστεί δυνατό.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31