ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κατερίνης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κατερίνης, επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων στήριξης της Πιερικής αγοράς -κατά την πασχαλινή περίοδο- με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να στηριχθεί με κινήσεις τόνωσης των επιχειρηματιών, ο εμπορικός κόσμος της Πιερίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας, κα Χάιδω Παπαχατζή, ενόψει των εορτών του Πάσχα, επισκέφθηκαν τα σχολεία και διέθεσαν δώρα και γλυκίσματα.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, με την ευαισθησία που την διακρίνει, συζήτησε και αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές -που την υποδέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό-, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στους καθηγητές για το λειτούργημα που ασκούν με αγάπη και σεβασμό και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, κουράγιο και δύναμη, για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που επιτελούν. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, επεσήμανε ότι:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πάντα παρούσα σε κοινωνικές δράσεις, επιδιώκει με κινήσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, να βρίσκεται στο πλευρό ευπαθών ομάδων πληθυσμού, να απαντά στις ανάγκες τους, να απαλύνει τον πόνο τους και μέσα από όλα αυτά να εμπεδώνεται το πραγματικό της ενδιαφέρον με πράξεις».

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούλ    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031