“ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ”.

του Γιώργου Οικονομίδη.

Αθλιότητες Βενιζέλου

Ο πολιτικά άθλιος Βαγγέλης Βενιζέλος, με περίσσιο θράσος κατέκρινε την κίνηση Τσίπρα, να ζητήσει, μετά το πέρας των Ευρωεκλογών του 2014 και εφόσον πέρασε στην ΠΡΩΤΗ θέση της προτίμησης των ψηφοφόρων, εθνικές εκλογές από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με μικρό “δέλτα” θα έπρεπε να την γράψω έτσι πως την κατάντησαν την Δημοκρατία μας, αλλά το προσπερνώ για τώρα.

Το θράσος αυτό του Βενιζέλου αποδεικνύεται με το βίντεο που βλέπει και πάλι το φώς της δημοσιότητας, όπου ο ίδιος στις 7 Ιουνίου του 2009, μια μέρα μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ επί της Ν.Δ. στις ευρωεκλογές με 4,35 μονάδες ζήτησε την… διεξαγωγή εθνικών εκλογών λέγοντας ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει την “ουσιαστική νομιμοποίηση που απαιτείται προκειμένου να διαχειριστεί μια πρωτοφανή κρίση, μια κρίση διεθνή αλλά και μια κρίση εθνική που προκάλεσε η ίδια η κυβέρνηση με την πολιτική της”. Συμπλήρωσε δε ότι: “Υπάρχει πρόβλημα ουσιαστική δυσαρμονίας μεταξύ της οριακής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της Ν.Δ. και του πραγματικού συσχετισμού δυνάμεων στο εκλογικό σώμα”.

Κατά τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ή μάλλον κατά τό θράσος του Βαγγέλη Βενιζέλου, η διεξαγωγή εθνικών εκλογών δέν αποτελούσε τότε “αντισυνταγματική πρόταση ή παραποίηση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος” ενώ για το αίτημα Τσίπρα, που προηγείται σήμερα κατά της Ν.Δ. με τό ίδιο ποσοστό με της 7ης Ιουνίου του 2009, υπάρχει “αντισυνταγματική πρόταση ή παραποίηση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος”.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε επιτέλους θα απαλλαγεί ο τόπος από τέτοιου είδους αθλιότητες;;;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ, όσο εξακολουθούν να υπάρχουν άθλιοι και ανεύθυνοι ψηφοφόροι.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31