ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης.

Δεν πέρασε αξιόλογος καιρός από τότε που βγάλαμε το ρεπορτάζ για τά χάλια του συντριβανιού του πάρκου της Κατερίνης λίγο μετά που έγινε η περιβόητη ανακαίνιση στο 20ετές ανενεργό συντριβάνι.

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Δόθηκε στην διάθεση του κοινού ώς το στολίδι του πάρκου, με φωταγώγηση νυκτερινή που φαντάζει όαση, αλλά δυστυχώς σε λίγο καιρό από την παράδοσή του παρουσίασε τέτοια χάλια με βρώμικα και στάσιμα νερά, με χαλασμένη αντλία και αποκρουστική όψη. Το θέμα έφτασε στο Δημοτικό Συμβούλιο και παραδέχτηκαν από τον Δήμο αυτό που βγάλαμε στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ότι υπάρχει αδυναμία διαχείρισης και συντήρησης του εν λόγω συντριβανιού.

Ο δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης, υποσχέθηκε ότι θα αλλαχτεί η ελλαττωματική αντλία του συντριβανιού με καινούρια ούτω ώστε οι δημότες να απολαύσουν και πάλι το στολίδι του πάρκου. Άσχετα που δεν το λές τέτοιο.

Έτσι και έγινε. Αλλάχτηκε η αντλία με καινούρια και ξαναλειτούργησε το συντριβάνι.

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (2).

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (3).

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (5).

Ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, είπε για την αντλία στο δημοτικό συμβούλιο χαριτολογώντας «αρκεί να μη το ματιάσουνε και πάλι». Μήπως γνωρίζει κάτι για τον προμηθευτή και το αποδίδει σε… μάτιασμα;;; Και αυτό διότι η περιβόητη αντλία και πάλι χάλασε, και απ’ ότι πληροφορηθήκαμε δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η δεύτερη. Δηλαδή από την αλλαγή της χάλασε δύο φορές και ο τεχνικός προσπαθεί να την επισκευάσει όπως αποκλειστικά σάς μεταφέρουμε από τα πλάνα μας.

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (6).

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (7).

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (8).

Πέραν τούτου, σε ερώτησή μας στον τεχνικό γιατί δεν καθαρίζουν το κίτρινο και βρώμικο νερό του συντριβανιού, πήραμε την απάντηση ότι κάποιος βιολόγος συνέστησε στον Δήμο να μη καθαριστεί το νερό χάριν των 5-6 χρυσόψαρων που υπάρχουν μέσα!!! Αυτός ξέρει μάλλον καλύτερα και οι δημότες βλέπουν συνεχώς το χάλι της «μούχλας» και της κιτρινίλας του νερού…!

Ευχή μας λοιπόν είναι να μη ξαναχαλάσει η αντλία την οποίαν πληρώνει ο φορολογούμενος δημότης, ειδάλλως να αλλάξει προμηθευτή ο δήμαρχος.

Εκτός εάν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το γνωρίζουμε…

ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ; (10).

Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

©2016

Pieria.Tv 3 - Copy

 

Διαδικτυακό Κανάλι του Νομού Πιερίας, με Τοπικά, Εθνικά και Διεθνή γεγονότα.

 

Αναδημοσίευση άρθρων:

Σύμφωνα με τον Νόμο 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) και τους κανόνες τού Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα, η αναδημοσίευση του άρθρου επιτρέπεται μόνον εάν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος που να οδηγεί στην αρχική του πηγή, και όχι απλά στην πρώτη σελίδα του Ιστοτόπου της.

Ευχαριστούμε αγαπητοί συνάδελφοι για την συμμόρφωσή σας.

www.Pieria.tv


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment