ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΝΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΝΑΣ, ΥΠΟΨ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ www.sporeas.tv

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΝΑΣ - ΥΠΟΨ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ"

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΙΝΑΣ είναι Καθηγητής Γλωσσολογίας – Ελληνικής Γλώσσας και Διδακτικής της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Απόφοιτος και διδάκτορας του ΑΠΘ, έχει διδάξει Ρουμανικά, Βουλγαρικά και Τουρκικά στο Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου Αίμου.

Είναι διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής και διαθέτει πολυετή διδακτική και ακαδημαϊκή εμπειρία, μεταξύ άλλων, ως καθηγητής και διευθυντής στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Κοζάνης, Διευθυντής Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Πρόεδρος του Τμήματος Νηπιαγωγών.

Έχει πλούσιο ερευνητικό έργο στη διδασκαλία της νεοελληνικής γλώσσας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις γλώσσες των Βαλκανίων.

Έχει συγγράψει 15 βιβλία και πάνω από 120 άρθρα.

Η απόφαση του να κατέβει ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη, είναι διότι θέλησε να μετατρέψει τον «θυμό» του διότι οι άνθρωποι στους οποίους εμπιστεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια την πολιτική εκπροσώπησή του, δεν τα κατάφεραν και οδήγησαν την χώρα στα βράχια. Ο κύριος Ντίνας επεσήμανε δε ότι πολιτική είναι υπόθεση όλων, δεν είναι επάγγελμα η πολιτική.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.sporeas.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930