Λάβρος Ο Βελόπουλος Κατά Της Ντροπής Της Ελλάδος Μητσοτάκη.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (09-03-2022).

 

Με τόσα πού άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Βουλή από τον αρχηγό του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” Κυριάκο Βελόπουλο, θα πρέπει να βρεί τρύπα να κρυφτεί.

Αποδείχθηκε ο πρωθυπουργός με τις αποφάσεις του, ότι είναι η ΝΤΡΟΠΗ της Ελλάδος εφόσον έθεσε την χώρα μας στο στόχαστρο της Ρωσίας και του Πούτιν στέλνοντας όπλα στους Ουκρανούς να πολεμήσουν τους Ρώσους! Και αυτό τό έκανε δικτατορικά, δίχως να συγκαλέσει συμβούλιο αρχηγών κομμάτων να ενημερώσει για την απόφαση του. Το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η υπακοή του στα μεγάλα αφεντικά της ελίτ του πολέμου.

Επιτέλους υπάρχει ένας πολιτικός με ανάστημα που ξέρει να λέει τά πράγματα με τ’ όνομά τους πρός όφελος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Ο Κυριάκος Βελόπουλος (δέν είμαι ψηφοφόρος του) ότι λέει στην Βουλή και όχι μόνο, έχουν σαφήνεια και στόχο που κάνει τον πρωθυπουργό να μήν ξέρει πού να σταθεί!

Υπάρχουν τα τρολάκια τού Κούλη που, επειδή φοβούνται, μέμφονται και κατηγορούν τον Βελόπουλο για να τον μειώσουν στα μάτια του Ελληνικού λαού. Τα βέλη τους όμως, δέν είναι στην πολιτική τοποθέτηση τού Βελόπουλου αλλά στην επαγγελματική του με τις κηραλοιφές. Μόνο εκεί μπορούν και τον κτυπούν εφόσον δέν έχουν κάτι πολιτικό να τον κατηγορήσουν οι θρασύδειλοι.

Καί αυτό το βίντεο μιλάει από μόνο του όπου τρέπει εις άτακτον φυγήν τον Κούλη Μητσοτάκη που απουσίαζε από την Βουλή για να μήν ακούσει τα σχολιανά του…!

 

©www.Pieria.tv – 2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο