ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(24-09-2019)

 

Με την πρώτη βροχή, σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2019, οι δρόμοι τής Παραλίας Κατερίνης μετατράπηκαν σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα δυσχεραίνοντας την ζωή των κατοίκων και τουριστών.

Κακοτεχνίες των δρόμων, δεδομένου ότι λίγους μήνες πρίν ασφαλτοστρώθηκε εκ νέου ο δρόμος Ελευθερίου Βενιζέλου με αποτέλεσμα αυτό το χάλι που επικρατεί με την παραμικρή βροχή. Τουρίστες αναγκάζονται να περνούν μέσα από το νερό εφόσον δεν διαθέτουν… βάρκες!

Δεν συνιστά πολιτισμένο Δήμο και τουριστική ανάπτυξη αυτή η εικόνα, την οποίαν καταγράφουν οι τουρίστες μεταφέροντας την στις πατρίδες τους όπου και τις αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δυσφημίζοντας τον τουρισμό τής Κατερίνης και κατ’ επέκτασιν όλου τού Νομού Πιερίας.

Φρεάτια βουλωμένα από την αδιαφορία τού Δήμου ευθύνονται για την λιμνοθάλασσα εφόσον δεν μπορεί το νερό να απορροφηθεί και να διαφύγει.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και όχι μόνο, βάλλονται τόσο οικονομικά όσο και δυσφημιστικά εξ’ αιτίας τής απαράδεκτης αυτής κατάστασης και αδιαφορίας τού Δήμου.

Λιμνοθάλασσα θύμιζε και η οδός Βασιλέως Κωνσταντίνου με Ελευθερίου Βενιζέλου με το νερό να σκεπάζει όλο το οδόστρωμα φτάνοντας και στο πεζοδρόμιο. Τα αυτοκίνητα με δυσκολία περνούν τον δρόμο εφόσον υπάρχει κίνδυνος να βραχεί και η μηχανή τους.

Όσο για τους πεζούς, αυτοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περάσουν μέσα από τά νερά, όπως βλέπουμε και την οικογένεια αυτή όπου η μητέρα περνάει στο απέναντι πεζοδρόμιο ένα προς ένα τά παιδιά της στην πλάτη της.

Δεν είναι όμως τωρινό αυτό το φαινόμενο, εικόνες τής Παραλίας δείχνουν το ίδιο σκηνικό κάθε έτος με τον ίδιο δρόμο να σκεπάζεται από τά νερά τής βροχής.

Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός καθώς φαίνεται, εφόσον στην προσπάθεια του ο Δήμος να ασφαλτοστρώσει τον δρόμο, τον έκανε χειρότερο ή στην καλύτερη περίπτωση τον άφησε όπως ήταν με τις αποδεδειγμένες κακοτεχνίες τού τεχνικού τμήματος τού Δήμου. Δεν εξηγείται αλλιώς…!

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο