Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μοιραστείτε το Άρθρο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr

ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr

facebook:www.facebook.com/pepierias

τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

Κατερίνη, 16 Μαΐου 2016

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πανελλήνιες Εξετάσεις

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές, με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, σας εύχομαι από καρδιάς  καλή επιτυχία, δύναμη και ψυχραιμία. Οι κόποι, οι  θυσίες και οι προσπάθειές σας να ανταμειφθούν και ο καθένας να πετύχει το στόχο που έχει θέσει. Αντλείστε δύναμη από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και με θετική σκέψη, υπομονή και αισιοδοξία  να συνεχίσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι γνωρίζοντας νέα «μονοπάτια» γνώσης.

Αναμφισβήτητα, όμως,  οι πανελλαδικές δεν αποτελούν και την τελευταία σας ευκαιρία. Στην πορεία της ζωής σας θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες τις οποίες μπορείτε να αδράξετε επτυχώς.

Καλή δύναμη και στους γονείς σας που βρίσκονται με αγάπη και αγωνία  δίπλα σας, στηρίζοντας και εμψυχώνοντάς σας αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με συνέπεια συμβάλουν στην καλή έκβαση της εξεταστικής διαδικασίας.

Εύχομαι να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα σε αυτό το καινούριο κεφάλαιο της ζωής σας και να υλοποιήσετε όλους σας τους στόχους. Έχετε την σκέψη μου και την αμέριστη συμπαράστασή μου και να θυμάστε πως η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται.»

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ-small

 

 

 

 

 

Σοφία Μαυρίδου


Μοιραστείτε το Άρθρο