Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό.

 

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Με τιμή, ευγνωμοσύνη και σεβασμό, υποκλινόμαστε στους Ήρωες που θυσιάστηκαν, για την προάσπιση του ιερού δικαιώματος της ελευθερίας.

Τιμούμε τους Ήρωες που έχασαν τη ζωή τους, τους Ήρωες που πολέμησαν, για την απελευθέρωση της Μακεδονικής γης και με υπερηφάνεια τιμούμε την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό.

Οι Έλληνες με υψηλό αίσθημα πατριωτισμού, πολέμησαν με αυτοθυσία και αποφασιστικότητα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και με το ίδιο αίσθημα πατριωτισμού και εθνικής ομοψυχίας, πολέμησαν και οι πρόγονοί μας με ισχυρή πίστη στην ελευθερία, σε αξίες και στα ιδανικά της εθνικής ανεξαρτησίας, για να τιμούμε σήμερα την  107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό.

Οι εκδηλώσεις, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε, για την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση των προγόνων μας.

Ας παραδειγματιστούμε από τη θυσία των πολεμιστών, από τη δύναμη ψυχής, από το θάρρος, την τόλμη και την περισσή αγάπη για τον τόπο.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά, που μας κληροδότησαν και να προσπαθήσουμε, για μια Ελλάδα δυνατή και ισχυρή στη διεθνή σκηνή.

 

Χρόνια Πολλά!

 

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031