Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Μοιραστείτε το Άρθρο

Δήμος Κατερίνης

Γραφείο τύπου

13-05-2016

Μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις:

Αγαπητά μας παιδιά,

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (5).Η έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων σηματοδοτεί το επισφράγισμα των αγώνων σας,  για την οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα μιας δημιουργικής πορείας αναζήτησης για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στην προσπάθεια εισαγωγής σας στα Ανώτατα και Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και προπάντων να συνεχίσετε να αγωνίζεστε μαχητικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.

Αντιμετωπίστε τις εξετάσεις ως μια δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την επένδυση στη γνώση, καθώς και σε ένα ευρύ κύκλο εμπειριών και νέων οριζόντων. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα να γνωρίζετε, ότι  για όλους εμάς αποτελείτε πρότυπα δύναμης και αισιοδοξίας, που σε δύσκολες εποχές για τη χώρα, μας γεμίζουν με ελπίδα για το αύριο.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά να ανταμειφθούν η μελέτη και οι κόποι σας. Επιπλέον, συγχαίρω τους γονείς σας, οι οποίοι είναι  πάντα κοντά σας, αρωγοί, στις αγωνίες, στα όνειρά σας, καθώς και τους δασκάλους σας, για τα εφόδια που σας παρείχαν.

Οπλιστείτε  με θέληση, επιμονή και υπομονή για την κατάκτηση της ίδιας της ζωής.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

 

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης


Μοιραστείτε το Άρθρο

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment