Μήνυμα του Γιώργου Νταντάμη για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Κατερίνης

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Θέλω να ευχαριστήσω τις Κατερινιώτισσες και τους Κατερινιώτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και ειδικότερα την πόλη της Κατερίνης που μας ανέδειξε πρώτο συνδυασμό στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου. Δώσαμε μια μάχη με εντιμότητα, ήθος, αξιοπρέπεια.

Το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Κατερίνης, με τους τρεις πρώτους σε κατάταξη συνδυασμούς να καταλαμβάνουμε 13,11 και 10 έδρες, αντίστοιχα, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δείχνει το δρόμο της Ανανέωσης, Ενότητας, Δημοκρατίας.

Είμαστε δυναμικά παρόντες στην επόμενη ημέρα του Δήμου Κατερίνης. Η τιμή είναι μεγάλη και η ευθύνη βαριά. Θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε με τις υγιείς δυνάμεις και κυρίως θα δώσουμε μάχες για τη διαφάνεια και δημοκρατία, πιστοί στις προγραμματικές μας θέσεις.

Συγχαρητήρια στους κ.κ. Χιονίδη και Κουκοδήμο για την πρόκρισή τους στον δεύτερο γύρο και στους κ.κ. Λιακόπουλο, Παπαδόπουλο και Τσουπέη για την προσπάθειά τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους υποψηφίους συμβούλους του ανεξάρτητου συνδυασμού μας και τα στελέχη που πλαισίωσαν την προσπάθειά μας. Είμαστε μια αξεπέραστη ομάδα, η καλύτερη που θα μπορούσε κάθε επικεφαλής ποτέ να ονειρευτεί. Είναι μεγάλη η τιμή που υπήρξαν συνοδοιπόροι μου σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι. 

Προχωράμε μαζί στην επόμενη μέρα του Δήμου Κατερίνης πιστοί στις αξίες μας με στόχο την Ανανέωση Τώρα για τον Δήμο που μας αξίζει.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Δ. Νταντάμης

Επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα»


Μοιραστείτε το Άρθρο