Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Σάββας Χιονίδης, δήμαρχος Κατερίνης

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου κύκλου της σχολικής ζωής, εύχομαι από καρδιάς στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Κατερίνης, στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους δασκάλους, στους καθηγητές, καθώς και στους γονείς, καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Το νέο σχολικό έτος συνιστά την αφετηρία μιας εποικοδομητικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας. Ένα ταξίδι ορόσημο στη γνώση, κοπιαστικό και συνάμα ωφέλιμο, το οποίο όλοι ευελπιστούμε ότι θα ανοίξει νέους πνευματικούς ορίζοντες στην σχολική κοινότητα συμβάλλοντας στην προαγωγή της παιδείας και του πολιτισμού.

Στον Δήμο μας παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια οριστική λύση στις ανάγκες της Κατερίνης, για σχολική στέγη δίνοντας έτσι τα εφόδια στα παιδιά μας, να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και δημιουργία.

Επενδύοντας σταθερά στην Παιδεία στηρίζουμε διαχρονικά την εκπαιδευτική διαδικασία και θα καταβάλλουμε και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να κρατηθεί το επίπεδο της εκπαίδευσης όσο γίνεται ψηλότερα.

Με επιμονή, αισιοδοξία, μεθοδικότητα και δημιουργική συνεργασία, είμαι βέβαιος, ότι θα συμβάλουμε όλοι μαζί, στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Κατερίνης.

Καλή & ευλογημένη σχολική χρονιά, με πολλά χαμόγελα !


Μοιραστείτε το Άρθρο