ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΘΑΜΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

19-11-2019)

 

Θορύβησε τούς Κατερινιώτες η απόφαση τού δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου να ξηλώσει τά παρτέρια και τά φυτά από τον αύλειο χώρο τού Δημαρχείου που τοποθετήθηκαν εκεί από τον τέως δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.

Ο λόγος είναι ότι το όλο έργο περικλείει κακοτεχνίες και προχειρότητα με συνέπεια το υπόγειο πάρκινγκ να δέχεται την υγρασία από το πότισμα των φυτών.

Καμιά μέριμνα δεν πάρθηκε από τη προηγούμενη Δημοτική αρχή για στεγανοποίηση τού πλακόστρωτου και εκτός τούτου αρκετά φυτά και θάμνοι ξεράθηκαν εφόσον οι ρίζες τους έφτασαν μέχρι το τσιμέντο. Υπενθυμίζω ότι το κόστος αγοράς και τοποθέτησης των φυτών ξεπέρασε τις 20.000 ευρώ.

Η πραγματικότητα όμως για την τύχη των φυτών και θάμνων είναι πως δεν καταστρέφονται αλλά μεταφυτεύονται σε άλλα σημεία τής πόλης, όπως είναι και οι κυκλικοί κόμβοι τού Εθνικού Σταδίου Κατερίνης με τους υπαλλήλους τού Δήμου και την επίβλεψη τού αντιδημάρχου πρασίνου Ευάγγελου Κήπου να εργάζονται πέραν τού ωραρίου τους, εφόσον ο κύριος Κήπου έλαβε εντολή από τον δήμαρχο να αλλάξει την Κατερίνη και να την κάνει πράσινη μέσα σε 1.5 χρόνο. Και αυτό το στοίχημα θέλει να το κερδίσει ο αντιδήμαρχος, ο οποίος μίλησε στην κάμερα τής Pieria.tv

************************

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031