ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25/11/2018)

 

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων τού ΛΑ.Ο.Σ. Πιερίας έγιναν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στην οδό Θεσσαλονίκης 3 στην Κατερίνη, με την παρουσία τού προέδρου τού κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη.

Φίλοι τού κόμματος κατέκλυσαν τον χώρο των γραφείων στην ομιλία που πραγματοποίησε ο πρόεδρος.

Δίπλα στον Γιώργο Καρατζαφέρη ήταν και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Κατά την ώρα τού αγιασμού όπου ο ιερέας έψαλε το τροπάριο «Νίκας τοις ευσεβέσι» ο κύριος Καρατζαφέρης επενέβη φωνάζοντας στον ιερέα «τοις βασιλεύσι και όχι τοις ευσεβέσι, παπά», επιδεικνύοντας τά φιλοβασιλικά του φρονήματα.

Κατά την διάρκεια τής ομιλίας του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μάς υπενθύμισε αυτό πού είπε χρόνια πρίν για το Ευρώ, ότι θα καταστρέψει την Ελλάδα και θα μας φτωχοποιήσει, όπερ και εγένετο! Προχώρησε δε σε μιάν άλλη «προφητεία» λέγοντας ότι, σε 20 χρόνια Ελλάδα δεν θα υπάρχει παρά μόνον ώς γεωγραφική ενώ οι Έλληνες θα πάψουν και θα αποτελούν μειοψηφία εφόσον οι μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν την χώρα μας.

Αποκάλυψε επίσης, ότι, ετοιμάζουν Νόμο όπου η λαθρομετανάστευση δεν θα αποτελεί αδίκημα και ελεύθερα θα μπαίνει ο λαθρομετανάστης όπου γουστάρει, όπως είπε συγκεκριμένα, και ότι η Ελλάδα θα γεμίσει από δαύτους.

Δεδομένου ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποδεικνύεται πολλές φορές «προφήτης» με τις προβλέψεις του που επαληθεύονται, μήπως θα πρέπει να ανησυχήσουμε για τα λεγόμενα του περί αφανισμού τής Ελλάδας σε 20 χρόνια από τώρα; Μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρότερα το μέλλον των παιδιών μας;

Μετά την τοποθέτηση τού Γιώργου Καρατζαφέρη τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξαίροντας τον ρόλο και το έργο τού προέδρου τού ΛΑ.Ο.Σ.

Παρακολουθείστε στο παραπάνω βίντεο την τελετή των εγκαινίων και τον λόγο του Γιώργου Καρατζαφέρη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: «ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ», Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑ – ΑΓΥΡΤΕΙΑ «ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΜΙΞΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΩΝ.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο