Με δύο καινούργια μηχανοκίνητα σάρωθρα ενισχύθηκε ο «στόλος» καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

03-01-17

Ενισχύεται ο «στόλος» μηχανημάτων καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας προμηθεύτηκε ακόμη δύο καινούργια μηχανοκίνητα σάρωθρα, τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία αναμένεται να  συμβάλουν στην καθαριότητα του πάρκου και περιοχών εκτός κέντρου.

 «Επενδύουμε στην καθαριότητα. Άλλωστε η καθαριότητα, η αναβάθμιση κάθε γειτονιάς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται την περιοχή μας αποτελούν διαχρονικά για τον Δήμο μας πρώτη προτεραιότητα» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

«Τα δύο νέα μηχανοκίνητα σάρωθρα ανανεώνουν και εκσυγχρονίζουν τον  μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου μας. Θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο του οδοκαθαρισμού και θα βελτιώσουν αισθητά την εικόνα της πόλης, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την καθαριότητα.  Στόχος του Δήμου μας  είναι ο καθαρισμός όσο το δυνατόν περισσότερων δρόμων και πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές», τονίζει χαρακτηριστικά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης Παναγιώτης Αθανασιάδης.

Ο Δήμος Κατερίνης διαθέτει πλέον 7 σάρωθρα οχήματα, εκ των οποίων τα τρία συμβάλουν στην καθαριότητα των Δημοτικών  Διαμερισμάτων, δύο στον καθαρισμό των πεζοδρόμων και κεντρικών σημείων της πόλης και όπως προαναφέρθηκε τα δύο τελευταία οχήματα στην καθαριότητα του πάρκου και γειτονιών της πόλης.

 

Δείτε επίσης:  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ;;;

www.Pieria.tv

 
 

Copyright © Pieria.tv (Η αντιγραφή δίχως άδεια σημαίνει κλοπή)

Το περιεχόμενο τού παρόντος διαδικτυακού τόπου (site) ανήκει αποκλειστικά στην Pieria.tv και στον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη, εκτός εάν (σπανίως μεν) γίνεται αναφορά σε άλλη πηγή. Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η αντιγραφή αλλά και η παραποίηση του περιεχομένου, έστω και με αναφορά στην πηγή, δίχως έγγραφη ή προφορική άδεια. (pieria.tv@pieria.tv / τηλ. 69 700 800 63 [Γιώργος])

Προτιμήστε ελεύθερα την ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ

Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031