ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ BLOGS ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (03-03-2020)

 

Παρά την διάψευση που έκανε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στα δημοσιεύματα κάποιων ΜΜΕ τού Νομού, που τον θέλουν να ζητάει από τον υπουργό μετανάστευσης Νότη Μηταράκη να εγκατασταθούν στην Πιερία περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες, τα δύο Blogs και ένας ραδιοφωνικός σταθμός τής πόλης εξακολουθούν να υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα τους. Ο κύριος Κουκοδήμος επισκέφθηκε σήμερα 3 Μαρτίου 2020 και ώρα 12μ.μ. τον εισαγγελέα Κατερίνης καταθέτοντας μήνυση εναντίον των συγκεκριμένων δημοσιογράφων και των μέσων τους για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε ονομαστικά στους δημοσιογράφους αυτούς ενώ παρέδωσε στον εισαγγελέα και το βίντεο τής τοποθέτησης του στο Δ.Σ. τής ΚΕΔΕ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στις 26 Φεβρουαρίου 2020 όπου αποδεικνύεται πώς καμιά πρόταση του δεν έγινε για περισσότερους πρόσφυγες και μετανάστες στον Δήμο Κατερίνης όπως τά εν λόγω Blogs συνεχίζουν να υποστηρίζουν.

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε την δήλωση τού δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου που έκανε μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης μετά την κατάθεση τής μήνυσης του, καθώς και την τοποθέτηση τού κυρίου Κουκοδήμου στο Δ.Σ. τής ΚΕΔΕ η οποία έρχεται σε αντίθεση με τά διάφορα δημοσιεύματα εναντίον του.

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020
Μοιραστείτε το Άρθρο